reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Nasze piersi - siara, laktacja, karmienie itd.

dominique- ja równiez gratuluję!!! i podpisuje się pod tym, co napisała mada- pszczółka jest bardzo mądrą dziewczynka i na pewno szybko pogodzi się z nową rzeczywistością... pewnie tobie będzie trudniej... ale głowa do góry- taka kolej rzeczy:) jeszcze raz ogromne gratulacje!!

reklama
I ja dolaczam sie Dominique do gratulacji! :tak: Jestes niesamowita, ze tak dlugo udalo Ci sie karmic Pszczolke piersia :tak: Podziwiam Cie strasznie! A Pszczolka jest juz duza i baaaaardzo madra dziewczynka i na pewno da sobie rade bez maminego cyca :tak:;-):-) Trudniej bedzie z Toba, ale taka jest kolej rzeczy niestety. Dasz rade! Sciskam!

dominique i jak dzisiaj? aż mi się smutno zrobiło jak napisałaś o końcu karmienia, ale kochana taka jest kolej rzeczy, dzieci nam dorastają, dasz radę!! a Pszczółka też:tak:

:-) i ja tez sie dolanczam, 2 lata to nie lada wyczyn:-) dacie rade , pojdzie szybko i bezbolesnie

ja planuje karmic jeszcze jakies 9 miesiecy, tak jak Zuzu chcialabym karmic stefa przez rok....jak dla mnie to wystarczajaco dlugo.....:tak:.......chociaz moja mama karmila mojego brata przez prawie 3 lata:szok: ja natomiast bylam butelkowym dzieckiem od urodzenia

Znajoma mojej kolezanki karmila syna prawie 5 lat :szok:, ale dla mnie to juz przegiecie :no:
Dominique, mam nadzieje, ze juz dzisiaj samopoczucie masz lepsze w zwiazku z odstawianiem Pszczolki od cyca :tak::-)

Dzieki Dziewczyny za gratulacje i slowa otuchy:tak: Na razie Pszczola bez problemu zaakceptowala brak karmienia "dobranocnego", wiec za kilka dni pewnie wyeliminuje kolejne z pozostalych 3... Ja mam strasznego dola w zwiazku z odstawieniem:-:)baffled: Zrobilam sobie nawet na pamiatke zdjecie Pszczoly przy cycu z takiej perspektywy, z jakiej ja ja widze(wiem, nienormalna jestem:-p). Ech...:no:

Dominique- ani, ani nie jesteś nienormalna, ja nie mam zdjęcia Ami przy cycu i baaaardzo tego żałuje(nie wiem jak to sie stało ze przez rok karmienia nie zrobiłam fotki:-(), to były cudowne chwile, dawaj lepiej zdjęcie i trzymaj się dzielnie kochana:-)

dominique pokaż fotkę i pochwal się jak idzie:tak:
ja mam kilka zdjęć z Alką przy cycku, a pierwsze zrobione zaraz po porodzie, jak mi położna już ją dała do karmienia poprosiłam o komórkę i zrobiłam zdjęcie:-):-):-)

reklama
Do góry