dominique- ja równiez gratuluję!!! i podpisuje się pod tym, co napisała mada- pszczółka jest bardzo mądrą dziewczynka i na pewno szybko pogodzi się z nową rzeczywistością... pewnie tobie będzie trudniej... ale głowa do góry- taka kolej rzeczy jeszcze raz ogromne gratulacje!!
reklama
sandra1982
Sierpniowa mama'06 Fan(ka)
I ja dolaczam sie Dominique do gratulacji! Jestes niesamowita, ze tak dlugo udalo Ci sie karmic Pszczolke piersia Podziwiam Cie strasznie! A Pszczolka jest juz duza i baaaaardzo madra dziewczynka i na pewno da sobie rade bez maminego cyca ;-):-) Trudniej bedzie z Toba, ale taka jest kolej rzeczy niestety. Dasz rade! Sciskam!
:-) i ja tez sie dolanczam, 2 lata to nie lada wyczyn:-) dacie rade , pojdzie szybko i bezbolesnie
ja planuje karmic jeszcze jakies 9 miesiecy, tak jak Zuzu chcialabym karmic stefa przez rok....jak dla mnie to wystarczajaco dlugo............chociaz moja mama karmila mojego brata przez prawie 3 lata ja natomiast bylam butelkowym dzieckiem od urodzenia
ja planuje karmic jeszcze jakies 9 miesiecy, tak jak Zuzu chcialabym karmic stefa przez rok....jak dla mnie to wystarczajaco dlugo............chociaz moja mama karmila mojego brata przez prawie 3 lata ja natomiast bylam butelkowym dzieckiem od urodzenia
sandra1982
Znajoma mojej kolezanki karmila syna prawie 5 lat , ale dla mnie to juz przegiecie
Dominique, mam nadzieje, ze juz dzisiaj samopoczucie masz lepsze w zwiazku z odstawianiem Pszczolki od cyca :-)
Dominique, mam nadzieje, ze juz dzisiaj samopoczucie masz lepsze w zwiazku z odstawianiem Pszczolki od cyca :-)
dominique.p
Fanka BB :)
Dzieki Dziewczyny za gratulacje i slowa otuchy Na razie Pszczola bez problemu zaakceptowala brak karmienia "dobranocnego", wiec za kilka dni pewnie wyeliminuje kolejne z pozostalych 3... Ja mam strasznego dola w zwiazku z odstawieniem:-baffled: Zrobilam sobie nawet na pamiatke zdjecie Pszczoly przy cycu z takiej perspektywy, z jakiej ja ja widze(wiem, nienormalna jestem). Ech...
Dominique- ani, ani nie jesteś nienormalna, ja nie mam zdjęcia Ami przy cycu i baaaardzo tego żałuje(nie wiem jak to sie stało ze przez rok karmienia nie zrobiłam fotki:-(), to były cudowne chwile, dawaj lepiej zdjęcie i trzymaj się dzielnie kochana:-)
sandra1982
Dominique, kochana, podziel sie z nami ta cudna foteczka :-)
reklama
sandra1982
I jak tam Dominique, Pszczola odstawiona zupelnie od cycusia?
Podziel się: