reklama
Dorota_Regin
Zaciekawiona BB
smrodek ciągał cyca do 7 miesiaca i sam sie odstawil najpierw w dzien a potem calkiem. straszni mi zal bylo ze juz nie chce, ale z drugiej strony pozniej chyba ciezko odstawic.
wczoraj w nocy ogladalam program o karmieniu byl ok 1, ale pelnia i spac nie moglam. nie uwierzycie baba karmila 2 cory jedna do 5rż a druga do 8!!!!! i dlatego "tylko tak krotko" bo w tym wieku dzieci calkowicie traca zdolnosc ssania!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! toc to szok!!!!!!!!! wyobrazacie sobie?
wczoraj w nocy ogladalam program o karmieniu byl ok 1, ale pelnia i spac nie moglam. nie uwierzycie baba karmila 2 cory jedna do 5rż a druga do 8!!!!! i dlatego "tylko tak krotko" bo w tym wieku dzieci calkowicie traca zdolnosc ssania!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! toc to szok!!!!!!!!! wyobrazacie sobie?
redaktorka
MAMA BAMBOOCHA
o matko, to jej cyce musialy niezle wygladac.....
o ja piernicze ja sobie nie wyobrazamwczoraj w nocy ogladalam program o karmieniu byl ok 1, ale pelnia i spac nie moglam. nie uwierzycie baba karmila 2 cory jedna do 5rż a druga do 8!!!!! i dlatego "tylko tak krotko" bo w tym wieku dzieci calkowicie traca zdolnosc ssania!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! toc to szok!!!!!!!!! wyobrazacie sobie?
moja kolezanka ma corke 8 miesieczna i tylko ja na cycu trzyma tez to dziwne dla mnie no i mala wazy prawie 9 kg .
dominique.p
Fanka BB :)
Dzisiaj rozpoczelam proces odstawiania Pszczoly od cyca:-( Na pierwszy ogien poszlo karmienie wieczorne. Powiedzialam Pszczole, ze juz tak dlugo ssala cycusie, ze nie produkuja juz tyle mleka, zeby mogla sie najesc i troszke sie zepsuly, a ona na to: "Bateje ziuziły?" i kazala mi sie polozyc obok siebie na lozku, przytulila sie mocno i zasnela... A mnie sie ryczec chce okropnie...:-no: Mam nadzieje, ze wytrzymam i jak sobie postanowilam, do 2. urodzin ja zupelnie ostawie (no max. do konca sierpnia). Ech...
reklama
Dominique- Gratuluje Ci kochana tak długiego karmienia!! trzymam mocno kciuki za powodzenie w odstawianiu, Pszczoła to mądra dziewczynka szybko zrozumie o co biega, a Ty kochana niestety musisz sie jakoś pogodzić z tym faktem choć wiem ze to strasznie trudne.Ściskam:-)
Podziel się: