reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Nasze piersi - siara, laktacja, karmienie itd.

Mada ja od zawsze smaruje sie zwyklym balsamem do ciala i narazie jest dobrze ...choc pewnie po jakims czasie trzeba bedzie uzywac cos specjalnego na biust

od tygodnia oficjalnie nie karmie , cyce zlecialy na leb na szyje , wiatr dmuchnie , a te powiewaja ...flaczki niestety , zakupilam juz dwa nowe staniczki push up co by jako tako wygladac.
Szczerze powiedziawszy to jest bardzo wygodne nie karmienie wszedzie i okazdej porze ...ale brakuje mi troszke tego porannego , kiedy mala jeszcze taka rozespana slodko cycala

reklama
ja od jakiegoś miesiąca używam serum ujędrniająco-coś tam do biustu. kicha, zero rezultatu, może oprócz takiego, że skóra milsza w dotyku.....

Leyna nic się nie stresuj, smaruj dalej:tak: trochę to potrwa zanim cycki się przyzwyczają;-) tak jak pisała Wama, około 2 lat im to zajmie:-p

Leyna nic się nie stresuj, smaruj dalej:tak: trochę to potrwa zanim cycki się przyzwyczają;-) tak jak pisała Wama, około 2 lat im to zajmie:-p

heh, Bedytko ja nie mam tyle czasu, bo za rok planuję rodzeństwo dla Piotrusia ;-)

:-D:-D:-D a ja mam cyce jak DONICE !! .. tylko niestety poniżej pasa! :confused2::confused2:

hihi, Frutisku, ja też mam obwisłe, niczym plemienna afrykanka ;-)

a ja z innej beczki- nie karmię już od ok 3 miesięcy, a pokarm mam w dalszym ciągu:szok::szok: wczoraj nacisnęłam pierś... wcale nie za mocno i wyleciało kilka kropel siary...

a co do ujędrniaczy- jakich preparatów używacie...?? bo ja jak na razie stosuje jeden balsam do wszystkiego nivea Q10

Ewa - myslę ze moze jeszcze lecieć i to długo, bo to chyba jest tak ze cycki sa w pogotowiu(gdzies wcześniej któras z dziewczyn tak pisała) na pewno to nie jest tak ze bedzie Ci leciec strumieniami ale jednak.

u mnie poprawa , cycki juz nie jak kamienie a masuje raz na dzień ale i tak jeszcze leci

Apropos cyckow ;ja karmilam przez miesiac ,bo mala tak uczulona ,ze nic bym nie mogla jesc i z bolem musiala ja odstawic i odciagac po 200ml z jednego i drugiego co 2h dodam ze duzych piersi nigdy nie mialam za to pokarmu,ze cala porodowke bym wykarmila,nie pomoglo odciaganie,wiec leki specjalne bralam na zanik pokarmu oczywscie po konsultacji z lekarzem.]
do czego zmierzam,do dzis leci mi siara jak nadusze ,a juz wogole jak mala sie przytuli do cyca,nie wiem jak to dziala ale tak mam:-)
Gdyby nie jej alergia pewnie nadal bym karmila ale musiala pic okropny Nutramigen takze moje mleko sasiadki kotek pil:-D a reszta do zlewu a szkoda bo duzo matek wiele by dalo,by nakarmic swoje dziecko a im nie lecialo:szok:

:-D:-D:-D a ja mam cyce jak DONICE !! .. tylko niestety poniżej pasa! :confused2::confused2:
:-D:-D:-D Dobre Frutisku!
Moje nie sa jak donice, ale tez wisza :-p
Jak to Leyna napisala - jak u plemmiennych kobitek ;-)

Ja stosuje 1 balsam do calego ciala. Najczesciej Nivea, a aktualnie zuzywam Sarze Emolium :-) Jak ktoras dojdzie do wniosku, ze uzywany przez Nia specyfik do biustu jest super to prosze o info :-D W ciemno kupowac mi szkoda ;-)

reklama
:szok::szok::szok::szok::szok:cycki mi leca w dół:szok::szok::szok::szok:są na poziomie pępka i nadal utrzymują tendencję spadkową:szok::szok::szok::szok: do tego wyglądają jak pryszcze na nitce:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:moge sobie zapomniec o balonikach jakie miałam w czasie karmienia i powrócic do stanu sprzed ciąży:no::no::no: ale wtedy były małe ale jędrne a teraz porażka:angry::angry::angry::angry::angry::angry::angry:

Do góry