zgadzam sie najpierw popoludniu a potem eliminowac ranne karmienie. ja to zrobilam tak ze tylko sie mala obudzila juz wstawalam nie bylo zadnego lezenia itd i grzalam butle z mlekiem a ze glodna byla to wciagala co sie dawaloSilunia, nie wim co radzić bo u nas z nałogiem cycolowym tragedia,może najpierw przestan popołudniu a później zabierz sie za ranki a może do tej pory mała juz sama da sobie spokój.Życzę łagodnego osdstawiania
reklama
sandra1982
Sierpniowa mama'06 Fan(ka)
Silunia, ja Ci za wiele nie poradze, ale zycze zeby udalo Ci sie bezbolesnie odstawic Zuzu od cycusia! :-)
dzisiaj mielismy tylko jedno poranne karmienie i nie bedzie terazpopoludniowego bo dalam jej wlsnie mleczko pol kubeczka i herbatnika i jest spokoj....i moje piersi juz wczoraj byly takie mieciutkie , ale glupia ja strzelilam sobie piwko i mleka przybylo.....
redaktorka
MAMA BAMBOOCHA
dzisiaj mielismy tylko jedno poranne karmienie i nie bedzie terazpopoludniowego bo dalam jej wlsnie mleczko pol kubeczka i herbatnika i jest spokoj....i moje piersi juz wczoraj byly takie mieciutkie , ale glupia ja strzelilam sobie piwko i mleka przybylo.....
jeszcze zatesknisz, za pelnymi piersiami,;-)nawet wypelnionymi mlekiem........bo jak mleko ujdzie. ojojoj mam nadzieje, ze nie spotka cie taki los jak mnie,ze bedziesz musiala wkladac piersi do stanika a nie odwrotnie;-)
hahaha u mnie to samo jakas ta skora obwisla i fuj mimo ze stosuje krem do biustu juz chodzi i marudze do M niech zbiera na operacje plastycznajeszcze zatesknisz, za pelnymi piersiami,;-)nawet wypelnionymi mlekiem........bo jak mleko ujdzie. ojojoj mam nadzieje, ze nie spotka cie taki los jak mnie,ze bedziesz musiala wkladac piersi do stanika a nie odwrotnie;-)
sandra1982
Sierpniowa mama'06 Fan(ka)
Nawet mi nie mowcie o cyckach!
Mimo, ze karmilam tylko kilka tygodni mam biust mniejszy niz przed ciaza i do tego jest jakis taki zwiotczaly Blee
Mimo, ze karmilam tylko kilka tygodni mam biust mniejszy niz przed ciaza i do tego jest jakis taki zwiotczaly Blee
otwieramy klub zwisajacych cyckow. U mnie tak jaki u was. Podobno do dwoch lat mozna czekac az tkanka tluszczowa spowrtotem sie tam wypelni, tak wiec ja mam jeszcze ponad 1.5 roku to go. A jak narazie (jak to Redaktorka ujela) wkladamy cycki do stanikow a nie na odwrot..... ale sie usmialam z tego tekstu.
reklama
u mnie to samo z tymi cycolami... obwisłe jak cholera, do tego jeden bardziej wyciągnięty od drugiego.... nie wyobrażam sobie teraz założyc cokolwiek na siebie bez stanika... jeden sutek wyżej drugi niżej... maaasakra
och jak dobrze,że są push- upy;-);-)
och jak dobrze,że są push- upy;-);-)
Podziel się: