reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Nasze piękne rosnące BRZUSZKI

reklama
Ładne brzuszki - ja już swojego nie pokarzę, bo przy was wyglądam jakbym miała bliźniaki :-p

ada - nie przejmuj się - jeden z moich wykładowców mnie zwolnił z egzaminu (przepisze mi ocenę z ćwiczeń) bo się przestraszył że mu za chwilę urodzę :-D:-D:-D a ja mam na plusie 7 kg :sorry2:

Dziewczynki ale ja mowie serio, jestem taka wysypana ze jeden wielki strup na buzi, no i ponoc to na dziewczynke:angry::-D:-D

Reniu, ja miałam podobnie, poszłam z tym nawet do kosmetyczki i powiedziała mi że to wina podwójnych hormonów i oznajmiła że to pewnie dziewczynka. No i przewidziała :-) a poza tym do tej pory mam problemy z cerą, i nie mogę na siebie w lustrze patrzeć, chyba że się najpierw szczelnie wymaluję :baffled::tak:

Renia, jeszcze tylko dwa miesiące i koniec Twoich męczarni :tak::tak::tak::tak::tak: I moich też :-D:-D:-D:-D:-D I wszystkich Kwietnióweczek :-D:-D:-D:-D:-D:-D A z tymi przesądami, to ja nigdy w nie nie wierzyłam :no: Mi jedna " znajoma" powiedziała, że na pewno będę miała dziewczynkę, bo się bardzo na buzi zmieniłam ( wredna z takim uśmieszkiem to powiedziała :wściekła/y: ) a ja chłopaka jak dzwon będę miała.... :-D:-):happy2::blink:

Silka ja miałam podobnie, tylko że u mnie mówili że bedzie chłopak, bo niby ładnie wyglądam :-D nawet się założyłam że bedzie dziewczynka no i wygrałam :-):-):-) ale pewna bede dopiero po porodzie :baffled::tak::-)

reklama
Bratka ja bym sie nie pogniewala jakby sie te przepowiednie sprawdzily:-D:-D, tylko ze czasami to sie nie chce juz tyyyyyle tej tapety nakladac:wściekła/y:

Silka u Ciebie to akurat sie sprawdza bo Ty na buzce ladnie wygladasz:tak::-D

Do góry