reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Nasze piękne rosnące BRZUSZKI

WIEC JAK NIE JSTES W TWMACIE TO PROPONUJE POCZYTAC ZANIM COS NAPISZESZ! (taka duza dziewczynka a czytac ze zrozumieniem nie umie)

ze admiral z armata to chlopiec a Renataka liczy na kolejna dziewuszke...
czy nie grzeczniej więc było zwyczajnie napisać więcej kultury osobistej przy tym wykazać i o jakiej znów cierpiętnicy mówisz... nieładnie odpowiedziałaś i już!!!

reklama
dziewczynki co to za wymiana zdań zupełnie nie potrzebna mi się wydawało ze nikt naszej reni złego nie napisał bo to żarty które my kumamy...no co wy dziewczynki żadna z was nie miała nic złego na myśli a na pewno nie kasia no cio wy...buźiaczki dla waszych dzidziów i hana ucałuj dzieci...;-):-)

czy nie grzeczniej więc było zwyczajnie napisać więcej kultury osobistej przy tym wykazać i o jakiej znów cierpiętnicy mówisz... nieładnie odpowiedziałaś i już!!!
nie ladnie odpowiedzialam hehe twoje zdanie masz prawo je miec :tak:i nie wycinaj zdan z kontekstu ehhh nie chce mi sie z toba gadac bo mi cisnienie podnosisz .... nastepnym razem jak cos napiszesz to badz zorietowana oczym tu piszemy:tak:

Dziewczynki no co Wy??:happy2:

Na pewno nikt mnie nie urazil , tylko male nieporozumienie tu wyszlo:-)

kasia fakt brzus wyglada jak domek admirala, ale moze tam sie jednak admiralowa chowa:-D

hana o to chodzilo maly, zgrany to na chopaka- kasia nie miala nic zlego na mysli, i nie obrazaj sie:-) zajrzyj czasami jako "stara" kwietniowka:-D:-D

buziole

Chwilkę mnie nie było, a tu jakieś brzydkie słowa poleciały... :no: Przecież forum jest po to, żeby wyrażać swoje zdanie, a skoro decydujemy się pokazać Nasz brzuszek, to każdy może go skomentować :tak: Ja nie przeczytałam nic obraźliwego w poście Hany w stosunku do naszej ka32si :tak:

Hana zapraszamy do oglądania Naszych brzuszków i wspominania :tak: Pozdrawiam serdecznie :happy2:

maju :happy2: prześliczny duży ciążowy brzuszek :-)

Sila ja tez nic obrazliwego nie przeczytalam, Hanna nie zrozumiala chyba w czym rzecz i probowala byc ,,mila,, az za bardzo, mnie poniosly emocje i z tad ten ambaras;-).Ale to juz nie pierwszy raz kiedy Hanna probuje cos nam tu udowodnic.... nie chce mi sie cofac i przeszukiwac ten watek ale pamiec mam dobra i juz byl podobny incydent tyle ze ktos jej delikatnie napisal...:-) a ja nie mam zamiaru bawic sie w pseudo-dyplomacej ...:-D

no no - brzuszki śliczne.... tylko wiecie,że dzieciaczki są na wysokości końca majtek albo jeszcze niżej.... a tam to płaściutko macie, hihi
pozdrawiam
o tym karygodnym incydencie mówisz... chyba smieszna troszkę kasiu jesteś... poczytaj ze zrozumieniem swoje posty moze zajarzysz o co mi chodzi... a jak nie to niech ktoś może Ci pokaże co nie tak napisałaś skoro sama nie wiesz...
DLA MNIE KULTURĄ NIE JEST JAZDA PO DUŻEJ DZIEWCZYNCE CO CZYTAĆ ZE ZROZUMIENIEM NIE POTRAFI
bez komentarza

silko dziękuję bardzo,ze chociaż Ty rozumiesz, że nic złego nie miałam na myśli i jako powiedzmy "gość" nie musze czytać od deski do deski żeby się wypowiedzieć... a jeżeli coś napisałam niezgodnie ... czegoś nie wiem to wystarczy w kulturalny sposób sprostować a nie jak dla mnie obrażac... bo tak się poczułam...

jeżeli kogoś uraziłam mówiąc,ze ma za mały czy za zgrabny brzuszek to przepraszam:sorry2:za to że nie jestem w temacie również...
pozdrawiam WAs kochane, trzymajcie się zdrowo, dbajcie o Wasze maleństwa no i odpoczywajcie... bo ten mały człowieczek kiedy się już znajdzie na zewnątrz potrafi dać popalić... no ale chwil radości jest więcej:tak:

HANA 31 na pewno żadna z nas nie pomyślała że miałaś coś złego na myśli zaglądaj tu jak najczęściej i jako doświadczona mama oczekujemy rad...:tak::-);-) a poza tym uważam podobnie jak SILA nie uważam żebyś coś złego napisała...kurczę dziewczyny no co wy... KASIU HANA buzi na zgodę...

reklama
Nie bardzo się orientuję, o co jest cała afera :-D. Kobiety, ja to się mam czym przejmować. Jestem w połowie ciąży, a mam już 12kg na plusie i przy okazji anemie (ciekawe, czy ma to ze sobą coś wspónego). Aż strach pomyśleć, co będzie w kwietniu :rofl2:...
Co ma być to będzie, będę się martwić po karmieniu, jak to wszystko zrzucę, choć nie sądzę, żeby w moim przypadku to było takie trudne.
Brzuszek mam duży i naprawdę jestem z niego dumna, choć niektórzy twierdzą, że mam malutki - hehehe ci mnie nie widzieli przed ciążą :tak:.
Brzuszek to powód do dumy i wielkiej radości!!!!!!!!!!!!!!!!! i tej wersji należy się trzymać.

Do góry