reklama
ka32sia
Mamusia z piekła rodem
Renatak ja to nie chce cie straszyc ale ten twoj bunio to jak na admirala z armata. cholera musze sobie fote pierdyknac bo znowu sie oudze za 5 dwunasta
Silka
Szczęśliwa Mamusia Alanka
Hana31, dziewczyny przesadzają, bo jeszcze kilka tyg. temu Nasze brzuszki były nie widoczne, a teraz to już rzeczywiście ciąży się nie da ukryć A co to będzie w lutym i w marcu A mój brzuszek, to rzeczywiście piłeczka :-) taki okrąglutki A Alanek sobie bryka i bryka dzisiaj :-)
Pozdrawiam Twojego małego Mikołajka :-)!!
Pozdrawiam Twojego małego Mikołajka :-)!!
ka32sia
Mamusia z piekła rodem
MOJA DROGA HANA JA NIE NAPISALAM ZE RENATAKA MA BRZYDKI CZY DUZY BRZUSZEK TYLKO ZE BRZUSZEK WYGLADA NA ADMIRALA Z ARMATA A TO ROZNICA WIEC JAK NIE JSTES W TWMACIE TO PROPONUJE POCZYTAC ZANIM COS NAPISZESZ! (taka duza dziewczynka a czytac ze zrozumieniem nie umie)hehe dziewczynki troszkę przesadzacie.... renatka masz ładny malutki zgrabniutki brzuszek..... nie słuchaj kasi
silka Ty też masz fajną już piłeczkę....
no no nikt wam juz nie powie,ze ciąży nie widać
pozdrawiam
droga kasiu - ja napisałam tylko,że brzuszek jest ładniutki i zgrabniutki a Ty z tego co przeczytałam ze zrozumieniem użyłaś sformułowania "nie chcę straszyć" co jak dla mnie dużej dziewczynki jest jednoznaczne... i radzę pohamować trochę swoje emocje bo jak widzę troszkę przewrażliwiona jesteś no i czcionka bardzo Ci się aż plącze... poza tym mnie uczono być miłą dla gości a Ty troszkę jakbyś naskoczyła na mnie więc jeszcze sporo musisz sie nauczyć...MOJA DROGA HANA JA NIE NAPISALAM ZE RENATAKA MA BRZYDKI CZY DUZY BRZUSZEK TYLKO ZE BRZUSZEK WYGLADA NA ADMIRALA Z ARMATA A TO ROZNICA WIEC JAK NIE JSTES W TWMACIE TO PROPONUJE POCZYTAC ZANIM COS NAPISZESZ! (taka duza dziewczynka a czytac ze zrozumieniem nie umie)
pozdrawiam
i obiecuję wiecej nie komentować choć miło jest powspominać siebie w tym czasie w jakim jesteście teraz Wy kwietnióweczki
reklama
ka32sia
Mamusia z piekła rodem
moja droga to ty napisalas ze Renatka ma nie sluchac kasi hehe ... jabys czytala ze zrozumieniem i nie wpadala po to aby tylko napisac.. iz nasze brzuszki sa albo za mala albo ze ktos ma kogos nie sluchac to bys wiedziala ze admiral z armata to chlopiec a Renataka liczy na kolejna dziewuszke... 2 ostatnie zdania to chwyt po nizej pasa ....i proponuje nie manipulowac uczuciami i nie robic z siebie cierpientnicy na ktora ktos napadla.... cholera w ciazy jestem i znowu sie robie uszczypliwadroga kasiu - ja napisałam tylko,że brzuszek jest ładniutki i zgrabniutki a Ty z tego co przeczytałam ze zrozumieniem użyłaś sformułowania "nie chcę straszyć" co jak dla mnie dużej dziewczynki jest jednoznaczne... i radzę pohamować trochę swoje emocje bo jak widzę troszkę przewrażliwiona jesteś no i czcionka bardzo Ci się aż plącze... poza tym mnie uczono być miłą dla gości a Ty troszkę jakbyś naskoczyła na mnie więc jeszcze sporo musisz sie nauczyć...
pozdrawiam
i obiecuję wiecej nie komentować choć miło jest powspominać siebie w tym czasie w jakim jesteście teraz Wy kwietnióweczki