reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Nasze piękne rosnące BRZUSZKI

reklama
O ja pitole:rofl2: to mi się wymsknęło na widok waszych brzuszków,
Silka no z tygodnia na tydzień buniek krąglejszy,
a Renatki toś ty możesz robić konkurencję mojej przyjaciółce, która 32tydzień ciągnie:-)

Renatak ja to nie chce cie straszyc ale ten twoj bunio to jak na admirala z armata:-D. cholera musze sobie fote pierdyknac bo znowu sie oudze za 5 dwunasta

hehe dziewczynki troszkę przesadzacie.... renatka masz ładny malutki zgrabniutki brzuszek..... nie słuchaj kasi:no::tak:
silka Ty też masz fajną już piłeczkę....
no no nikt wam juz nie powie,ze ciąży nie widać:tak:
pozdrawiam

Hana31, dziewczyny przesadzają, bo jeszcze kilka tyg. temu Nasze brzuszki były nie widoczne, a teraz to już rzeczywiście ciąży się nie da ukryć :tak: A co to będzie w lutym i w marcu :szok: A mój brzuszek, to rzeczywiście piłeczka :-) taki okrąglutki :happy2:A Alanek sobie bryka i bryka dzisiaj :-)
Pozdrawiam Twojego małego Mikołajka :-)!!

hehe dziewczynki troszkę przesadzacie.... renatka masz ładny malutki zgrabniutki brzuszek..... nie słuchaj kasi:no::tak:
silka Ty też masz fajną już piłeczkę....
no no nikt wam juz nie powie,ze ciąży nie widać:tak:
pozdrawiam
MOJA DROGA HANA JA NIE NAPISALAM ZE RENATAKA MA BRZYDKI CZY DUZY BRZUSZEK TYLKO ZE BRZUSZEK WYGLADA NA ADMIRALA Z ARMATA A TO ROZNICA WIEC JAK NIE JSTES W TWMACIE TO PROPONUJE POCZYTAC ZANIM COS NAPISZESZ! (taka duza dziewczynka a czytac ze zrozumieniem nie umie)

a to mój brzusio z moim maleńkim a zarazem duużym mężczyzną - Michasiem, który już waży 610 gram:-)

MOJA DROGA HANA JA NIE NAPISALAM ZE RENATAKA MA BRZYDKI CZY DUZY BRZUSZEK TYLKO ZE BRZUSZEK WYGLADA NA ADMIRALA Z ARMATA A TO ROZNICA WIEC JAK NIE JSTES W TWMACIE TO PROPONUJE POCZYTAC ZANIM COS NAPISZESZ! (taka duza dziewczynka a czytac ze zrozumieniem nie umie)
droga kasiu - ja napisałam tylko,że brzuszek jest ładniutki i zgrabniutki a Ty z tego co przeczytałam ze zrozumieniem użyłaś sformułowania "nie chcę straszyć" co jak dla mnie dużej dziewczynki jest jednoznaczne... i radzę pohamować trochę swoje emocje bo jak widzę troszkę przewrażliwiona jesteś no i czcionka bardzo Ci się aż plącze... poza tym mnie uczono być miłą dla gości a Ty troszkę jakbyś naskoczyła na mnie więc jeszcze sporo musisz sie nauczyć...
pozdrawiam
i obiecuję wiecej nie komentować choć miło jest powspominać siebie w tym czasie w jakim jesteście teraz Wy kwietnióweczki:tak:

reklama
droga kasiu - ja napisałam tylko,że brzuszek jest ładniutki i zgrabniutki a Ty z tego co przeczytałam ze zrozumieniem użyłaś sformułowania "nie chcę straszyć" co jak dla mnie dużej dziewczynki jest jednoznaczne... i radzę pohamować trochę swoje emocje bo jak widzę troszkę przewrażliwiona jesteś no i czcionka bardzo Ci się aż plącze... poza tym mnie uczono być miłą dla gości a Ty troszkę jakbyś naskoczyła na mnie więc jeszcze sporo musisz sie nauczyć...
pozdrawiam
i obiecuję wiecej nie komentować choć miło jest powspominać siebie w tym czasie w jakim jesteście teraz Wy kwietnióweczki:tak:
moja droga to ty napisalas ze Renatka ma nie sluchac kasi hehe ... jabys czytala ze zrozumieniem i nie wpadala po to aby tylko napisac.. iz nasze brzuszki sa albo za mala albo ze ktos ma kogos nie sluchac to bys wiedziala ze admiral z armata to chlopiec a Renataka liczy na kolejna dziewuszke... 2 ostatnie zdania to chwyt po nizej pasa ....i proponuje nie manipulowac uczuciami i nie robic z siebie cierpientnicy na ktora ktos napadla.... cholera w ciazy jestem i znowu sie robie uszczypliwa:-D

Do góry