reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Nasze odczucia, samopoczucia, objawy, dolegliwości itp.

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
animatki - ja mam bardzo podobne, też tyrzymają ze 20 sekund, ale ja mam tak jak sie trochę zmęczę dopiero:tak:

reklama
Padłam o północy... wstałam o 7. Wyszykowałam córcię do szkoły, wystawiłam "za drzwi" gdzie czekał na nia dziadek i padłam do wyra. Własnie wstałam. Daaawno nie byłam tak zmęczona. Jeejuuśku... jestem niewyspana, jakby ktoś mnie wymaglował, wykręcił itp itd...Za dużo mam na głowie. 8 urodziny Nati musze przygotować- w sobote impreza dla dzieci, niedziela dla dorosłych. Pokoik Helenki nie gotowy, szablony na ścianę musze zrobic, pomalować, łóżeczko zgubiło śruby, szafki zakurzone, ciuszki nie wyprane, torby nie spakowane...hmmm

Dziewczyny mam pytanie czy Was czyściło jakoś przed porodem ? Jakoś długo przed? U mnie niby wszystko spokojnie poza trzema wizytami w toalecie i jakimiś drobnymi skurczykami. Chyba już za bardzo chcę i sobie wkręcam :-D

ja jak pojechałam 4tyg temu do szpitala, to m.in. z powodu biegunki, ale nawet szyjki nie miałam skróconej - więc bywa różnie :)

reklama
Ja się zastanawiałam, bo mimo takiej samej diety to cały poprzedni tydzień ledwo co raz na 3 dni, a dzisiaj jakiś szał, ale skurcze mam ewidentnie przepowiadające, bo tylko jak stoję (zmiana pozycji pomaga) więc to raczej nie to:-(

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Do góry