- Status
- Zamknięty i nie można odpowiadać.
reklama
Padłam o północy... wstałam o 7. Wyszykowałam córcię do szkoły, wystawiłam "za drzwi" gdzie czekał na nia dziadek i padłam do wyra. Własnie wstałam. Daaawno nie byłam tak zmęczona. Jeejuuśku... jestem niewyspana, jakby ktoś mnie wymaglował, wykręcił itp itd...Za dużo mam na głowie. 8 urodziny Nati musze przygotować- w sobote impreza dla dzieci, niedziela dla dorosłych. Pokoik Helenki nie gotowy, szablony na ścianę musze zrobic, pomalować, łóżeczko zgubiło śruby, szafki zakurzone, ciuszki nie wyprane, torby nie spakowane...hmmm
mea-84
Fanka BB :)
Dziewczyny mam pytanie czy Was czyściło jakoś przed porodem ? Jakoś długo przed? U mnie niby wszystko spokojnie poza trzema wizytami w toalecie i jakimiś drobnymi skurczykami. Chyba już za bardzo chcę i sobie wkręcam
ania-aneczka
Mea mnie czyści już drugi tydzień
ania-aneczka
No właśnie też się zastanwiałam czy to oby nie od truskawek, które własnie od dwóch tygodni jem I czereśnie zaczęłam i idzie jak z płatka
reklama
mea-84
Ja się zastanawiałam, bo mimo takiej samej diety to cały poprzedni tydzień ledwo co raz na 3 dni, a dzisiaj jakiś szał, ale skurcze mam ewidentnie przepowiadające, bo tylko jak stoję (zmiana pozycji pomaga) więc to raczej nie to:-(
- Status
- Zamknięty i nie można odpowiadać.
Podziel się: