reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Nasze odczucia, samopoczucia, objawy, dolegliwości itp.

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
łooo boziu zgaga to jakaś masakra - ja już teraz to mam po wszystkim,żeby nie tablety to bym umarła albo wcale nie siedziała i nie leżała:(

reklama
nic mi nie mówcie... wczoraj zjadłam kebaba wieczorem... do 7 rano myślałam, że umrę ;/
dziś po tych czipsach, orzeszkach i czereśniach też nie najlepiej sobie wróżę...

mam problem jakiś dziwny i nie wiem czy się przejmować czy nie ... a mianowicie ...
ogoliłam sobie dzisiaj TO I OWO i czuje takie zgrubienie i coś mnie zabolało ... :dry:

postanowiłam po goleniu popatrzeć sobie w lusterko i co ? i tam na "górze łechtaczki" po jednej stronie mam spuchnięte :baffled::szok: nie wiem teraz co to może oznaczać :dry: nie swędzi nic , tylko jak to przycisne to boli.... sorrki że tak w prost ale nie wiem co to mi jest... :sorry2::zawstydzona/y:

Monia a nie ma żadnej ropy nic białego?No chyba że dopiero będzie obierać i zrobi się jakiś wrzodzik, krostka (pamiętam że kiedyś koleżanka mi o czymś takim mówiła) Ale samo jej obrało pękło i było wszystko ok.

A ja dziś prawie całą noc nie spałam. Csały czas boli mnie brzuch ale to nie są jakies skurcze tylko bardziej mam uczucie ze chyba cos z żołądkiem (może się czymś zatrułam)bo boli mnie u góry i trochę promieniuje na boki.Kurczę non stop coś...

Ostatnia edycja:
Ja dziś dostałam takiego skurczu w nocy, że myślałam - umieram! milion małych igiełek prosto w podbrzusze od brzucha do krzyża na ścięgnach kończąc nie mogłam nawet małym paluszkiem u stopy poruszyć dopóki nie odpuściło a trwało z minutę. Od rana też niezła jazda, ale kąpiel pomogła i trochę się sytuacja uspokoiła. Jedno jest pewne mój K ma zakaz picia, bo się robi coraz bardziej hardcorowo:-p

reklama
Agulka , Justyna właśnie nie ma żadnej ropki....i w sumie jak B. wrócił z pracy to kazałam mu to obejrzeć to mówi że nie widać nic :dry: a ja czuje....no ale tak jakby się to zmniejszyło....poczekam najwyżej do poniedziałku i najwyżej wieczorem pojadę na IP i się zobaczymy ,ale może się to wchłonie...:confused:

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Do góry