- Status
- Zamknięty i nie można odpowiadać.
reklama
mea-84
Fanka BB :)
Oj u mnie to samo :-( co bym jadła i jak bym nie jadła i tak jest w nocy masakryczna, że do 3 rennie w ciągu nocy dochodzę
mea-84
Ann ale przynajmniej przyjemność z jedzenia była ja czasem mam zgagę mimo, że nic nie jem przez pól dnia
ech,u mnie to samo...pali jak diablina szczęście już niedługoOj u mnie to samo :-( co bym jadła i jak bym nie jadła i tak jest w nocy masakryczna, że do 3 rennie w ciągu nocy dochodzę
mam problem jakiś dziwny i nie wiem czy się przejmować czy nie ... a mianowicie ...
ogoliłam sobie dzisiaj TO I OWO i czuje takie zgrubienie i coś mnie zabolało ...
postanowiłam po goleniu popatrzeć sobie w lusterko i co ? i tam na "górze łechtaczki" po jednej stronie mam spuchnięte nie wiem teraz co to może oznaczać nie swędzi nic , tylko jak to przycisne to boli.... sorrki że tak w prost ale nie wiem co to mi jest...
ogoliłam sobie dzisiaj TO I OWO i czuje takie zgrubienie i coś mnie zabolało ...
postanowiłam po goleniu popatrzeć sobie w lusterko i co ? i tam na "górze łechtaczki" po jednej stronie mam spuchnięte nie wiem teraz co to może oznaczać nie swędzi nic , tylko jak to przycisne to boli.... sorrki że tak w prost ale nie wiem co to mi jest...
Agulka2012
Mońcia a może masz jakiś stan zapalny?
justyna280788
Monia a nie ma żadnej ropy nic białego?No chyba że dopiero będzie obierać i zrobi się jakiś wrzodzik, krostka (pamiętam że kiedyś koleżanka mi o czymś takim mówiła) Ale samo jej obrało pękło i było wszystko ok.
A ja dziś prawie całą noc nie spałam. Csały czas boli mnie brzuch ale to nie są jakies skurcze tylko bardziej mam uczucie ze chyba cos z żołądkiem (może się czymś zatrułam)bo boli mnie u góry i trochę promieniuje na boki.Kurczę non stop coś...
A ja dziś prawie całą noc nie spałam. Csały czas boli mnie brzuch ale to nie są jakies skurcze tylko bardziej mam uczucie ze chyba cos z żołądkiem (może się czymś zatrułam)bo boli mnie u góry i trochę promieniuje na boki.Kurczę non stop coś...
Ostatnia edycja:
Ja dziś dostałam takiego skurczu w nocy, że myślałam - umieram! milion małych igiełek prosto w podbrzusze od brzucha do krzyża na ścięgnach kończąc nie mogłam nawet małym paluszkiem u stopy poruszyć dopóki nie odpuściło a trwało z minutę. Od rana też niezła jazda, ale kąpiel pomogła i trochę się sytuacja uspokoiła. Jedno jest pewne mój K ma zakaz picia, bo się robi coraz bardziej hardcorowo
reklama
Agulka , Justyna właśnie nie ma żadnej ropki....i w sumie jak B. wrócił z pracy to kazałam mu to obejrzeć to mówi że nie widać nic a ja czuje....no ale tak jakby się to zmniejszyło....poczekam najwyżej do poniedziałku i najwyżej wieczorem pojadę na IP i się zobaczymy ,ale może się to wchłonie...
- Status
- Zamknięty i nie można odpowiadać.
Podziel się: