reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Nasze odczucia, samopoczucia, objawy, dolegliwości itp.

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Może zwyczajnie podrażniłaś przy goleniu? Spróbuj przemyć naparem z szałwii i obserwować, a jak nie przejdzie jutro na IP podjedź. Wydaje mi się, że jeśli się zmniejsza opuchlizna to powinno być wszystko ok :-)

reklama
mea to właśnie nie jest tam gdzie są włoski :-pwięc golenie tutaj nie zrobiło bubu... to takie dziwne , dla mnie wygląda jak mini przepuklina jakaś taka po jednej stronie , tzn już jest mniejsze ... więc poczekam jutro i zobaczymy :sorry2:

jeśli nie tam gdzie włoski i nie mogłaś podrażnić to spokojnie :-) Dzieci nam teraz uciskają w różnych miejscach i w środku się wszystko przestawia więc spokojnie :-)

mea dzięki :) ja ogólnie nie lubie panikować , ale teraz jak jest maleństwo w brzuszku to B. mi zarzucał kilka razy że nie mogę być egoistką i jak się coś dzieje to mam nie lekceważyć... ale też mi się wydaje że może krew tam napłynęła czy coś....i sobie spuchło :sorry2: no w każdym razie , będę to monitować :-Dlusterkiem :-p

Dziewczyny mam do Was pytanie.
Nie wiem za bardzo co się dzieje, ale od wczoraj zarąbiście boli mnie prawa dłoń. Dziś rano nie mogłam nawet ręcznika chwycić. Palce mam popuchnięte, w ogóle cała jestem strasznie spuchnięta, ale z ręką jest na prawdę niezbyt fajnie :-( Co to może być? Spotkałyście się z czymś takim?

twiling a może dziecko naciska na jakiś nerw i dlatego coś takiego odczuwasz
mi w nocy jak spie na lewym boku to dretwieja rece i też sa lekko spuchniete w srode musze lekarzowi o tym powiedziec

twilihgt zadzwoń może do gina i zapytaj co to może być? ja się nie spotkałam z takimi objawami więc niestety nie pomogę.

Mońcia
user-offline.png
jesli to taki guzek napuchniety, ktory pobolewa i jest zarumieniony, to tez cos takiego raz w zyciu mialam... I to zrobilo sie z otarcia z majtasow..Mala ranka a pozniej nabrzmiala... Smarowalam bepanthenem i samo zeszlo, chociaz kilka dobrych dni to trwalo...:baffled:

Cały brzuch robi się twardy- jakby mała wyginała sie w koci grzbiet..... brzuch odstaje do góry (moja pozycja półleząca na plecach)...Uczucie jakby skóry brakowało... Do tego mocne napieranie na szyjkę...jakby odpychała się od dna macicy i chciała głowe przecisnąć na zewnątrz.... trwa to około 30 sekund...równo co godzinę..Musze wtedy wyprostowac kręgosłup bo cięzko się oddycha. Czyżby przepowiadające?...w pierwszej ciąży nic takiego nie miałam... ehhhe

reklama
Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Do góry