reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Nasze odczucia, samopoczucia, objawy, dolegliwości itp.

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
reklama
mea też tak miałam kilka razy ... np 2-3 dni nic w wc , a potem takie czyszczonko że ulala.... i tak miałam 2 albo 3 razy ... wiesz nagromadzi się to wszystko w jelitkach , dziecko pomajta i coś uciśnie i nagle rusza fala ;) jak Cię tak będzie czyścić porządnie pare dni to pewnie jakiś pierwszy znak że organizm się przygotowuje ;)

Witam sie i ja:) Dzis ciezki dzien mialam... musialam mala do szkoly zawiezc co prawda taxi ale to juz nie lezenie. potem badania tam tez zeszlo z 30 minut. potem kolezanka na kawke mnie zaprosila i na zakupy... kurcze po 4 tyg nie chodzenia po sklepach nie moglam sobie odmowic. wmowilam sobie ze musze kupic sliczne sandalki zeby na porodowke jak czlowiek jechac tym bardziej ze u nas zapowiadaja upaly po 33 stopnie:)
potem znow po Maje na 14 do szkoly i taxa do domu. ale w domu po obiedzie padlam. zasnelam w ubraniu a maja onok mnie:) slodko spalysmy:)

ale miesiac lezenia sprawilo ze moje nogi sa jak z waty...
jutro jeszcze mocz do badania i 19 do lekarza. ale nogi zaciskam bo T, nie ma...:(

i martwie sie o malego bo dzis spi prawie caly dzien...:( moze ze 3\razy po 5 minut sie ruszal...
wy tez tak macie?

w poniedziałek lekko mdliło... a dziś mega...Połykam slinę i na momencik lepiej... Puszczam bąki non stop...siedze z laptopem i nie moge tego kontrolować.. (podobno czasami tak jest jak się dzidzia przemieszcza bliżej wyjścia)...Podbrzusze jak na małą @...
bleeeeeeh... Jak mi źle..
PS: Dopadł mnie dziś smętor... Marudzę, ze sie nie wyrabiam, chodzę i truję.. atmosferę i powietrze (prykając)...

Czasami tak sobie myślę i myślę i fakt, że zaraz pojawi sie malutka jest taki nierealny... Wiele się zmieni.. a jednak Tak niewiele..:)

A ja dzisiaj jakos tak troche histeryzuje... Bo maly jakos mniej sie rusza dzisiaj, a zawsze "budzil" sie jak budzilam sie ja i slyszal moj glos... Wczoraj mi tez brzuchol twardnial dosyc czesto, Maly wieczorem szalal i od wczoraj mam jakos czesto wkladke wilgotna...

Troche pokombinowalismy z moim R przed wczoraj i od tego czasu rozne dziwne rzeczy sie dzieja...

Pewnie po czesci jestem przewazliwiona i przesadzam.. Mam nadzieje, ze Maly zaraz zacznie byc aktywniejszy i wszystko bedzie OKA OKA ;-):confused:

anja jak szalał wczoraj wieczorem , to dzisiaj sobie jeszcze odpoczywa ;) dzieci mają inny tryb dnia i nocy :p budzą się wtedy kiedy im się zachce , ;) a jeszcze jak wczoraj pobaraszkowałaś z mężem ,to pewnie go wykołysało i sobie śpi słodko jak mały misio :p

apropo tego czyszczenia to powiem wam ze u mnie to w ogóle nie sprawdzi się bo ja całą ciąże latam do wc kilka razy dziennie :confused: na początku mnie to martwiło bo raczej słyszałam o zaparciach w ciąży a nie odwrotnie ale lekarz mnie uspokoił że każdy organizm może zareagować zupełnie inaczej i widocznie mój układ pokarmowy zareagował w ten sposób,ponad to powiedział że skutkiem ubocznym przyjmowania magnezu są częstsze wizyty w wc :-) więc spokojnie :-)

ja czułam się bardzo dobrze prawie całą ciążę a od dwóch dni już mam dosyć wszystkiego. Tak mnie kłuje w pochwie że nie mogę chodzić, nie wiem czy mała uciska na pęcherz czy to coś innego ale tak mnie brzuch boli jak chodze że ledwo idzie wytrzymać. Ciągle zmęczona jestem, nie mam na nic siły.:-:)-:)-(

reklama
Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Do góry