reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Nasze odczucia, samopoczucia, objawy, dolegliwości itp.

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
reklama
Mnie coś dzisiaj boli, ale nie mam pojęcia co to. Wydawało mi się że może nerka, a może kręgosłup, brzuch a potem że łopatka. Po prostu czuję ból prawej strony ciała i nie wiem co to jest. Do tego strasznie mnie kują boki brzucha, zwłaszcza jak mała jeszcze dodatkowo się tam rozpycha. Sama już nie wiem, fatalnie się czuję.

Nadalka mnie z rana zawsze boli wszystko dowcipnie jakbym nie wiem co robiła:-D ale jest ok - wszystko zamknięte i sformowane więc nie wiem o co chodzi:-D

nadalka
user-online.png
ja tez miewam jakies dowcipne skurcze... :confused: To prawa strona to lewa i w nocy jak sie budze to czasem mnie boli jakbym miala bole okresowe... :eek: Jutro wizyta wiec sie postaram dowiedziec co to...

Nadalka, ja też mam takie kłucia w szyjce i trochę się nimi denerwuje. Dzisiaj mam wizytę to podpytam o nie ginkę:tak:

to podpytajcie dziewczyny, bo mnie też to zastanawia. Wczoraj też mnie tak "kuło" w środku...

Mnie też kłuje szyjka i ciągle czuję tak jakby ucisk. We wtorek dopiero na kontrolę do szpitala jadę i zobaczymy wtedy co p. dr mi powie.

Nadalka nie denerwuj się. mnie szyjka boli i kłuje od jakiegoś czasu. Pytałam gina na wizycie i powiedział że jeżeli boli przy wylocie szyjki lub koło warg sromowych to jest to normalne i nie ma co się bać. mnie czasem naprawdę mocno zakłuje.

Mmnie czasami zakłuje jajnik tak nagle że aż mnie wzdryga bo to takie z zaskoczenia ostre zakłucie ,ale myśle że to mała tam majstruje coś i mnie gilga ...
kolki strasznie łapie nawet jak idę tempem żółwia :dry:to mnie irytuje strasznie ...
i coś mnie wczoraj w nerce bolało , a może w krzyżu ? a może coś gdzieś tam ... w każym razie dziwne bóle mnie dopadają ostatnio i do tego czasami po jedzeniu mnie MDLI :shocked2::eek:

reklama
Tak sama z siebie to mnie szyjka nei boli, ale statnio w trakcie stosunku czułam jakby mi igły ktoś w szyjkę wbijał, masakra, mam nadzieje, ze to minie.

Mdłości tez ostatnio mi dokuczają. I schylać się w ogóle nie mogę, bo normalnie czuje jakby mi sie miała za chcwile wszystko wylać z zołądka, no i po tym oczywiście od razu zgagi dostaje! Macie cos takiego?

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Do góry