reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Nasze odczucia, samopoczucia, objawy, dolegliwości itp.

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Dziewczyny, dzisiaj zauważyłam u siebie siarę. Jak narazie w małych ilościach. Jak u Was sprawa wygląda. Wydaje mi się że to dość wcześnie, jutro zaczynam 25 tydzień.

Piszą w necie, że w 25 tygodniu to już całkiem normalne. Ja póki co ani kropelki.

reklama
anja - zuravit możesz bez problemu, ja jak miałam jakieś wyniki moczu nie bardzo to mi ginka kazała kupić i brać:tak:.. nie wiem tylko czy taka parówka to dobry pomysł.... to bym chyba skonsultowała...

Ja zauważyłam, że moja siara reaguje na Łukiego :)

Bo gdy w tygodniu go nie ma, to tak parę kropelek dziennie poleci z każdej piersi, ale gdy już przychodzi weekend i Łuki jest przy nas, to zaczyna się "praca pełną parą", a w nocy to nie tylko bluzka mi przecieka z wkładką, ale i prześcieradło, koc i na łóżku jest jeszcze plama...

:)

anja85 tak jak Ann pisze, żuravit dostaniesz, bo to nie zaszkodzi nam w żaden sposób. Ja profilaktycznie staram się jeść suszoną żurawinę codziennie.
Ale też prenatal ma jakiś produkt, na takie problemy... Pójdź do apteki najlepiej i się dowiedz :)

Ostatnia edycja:
Całe święta przechorowałam:eek: ból gardła, stan podgorączkowy, dreszcze, ból głowy itp. na szczęście nic sie z tego nie wykluło. Ale strachu trochę miałam, a leków żadnych nie można... polecam syrop *spam*:)
u mnie siara też sie pojawiła kilka dni temu, ale takie tylko symboliczne kropelki;-)

a jest ktos jeszcze kto siary nie mial jak ja? :shocked2::shocked2::shocked2:

aneczka_W
user-online.png
dobrze, ze wyzdrowialas i juz lepiej sie czujecie ;-):-D

reklama
Uf dziewczyny to mnie uspokoilyscie bo juz sie balam, ze jakas niedorozwinieta jestem ;-):-D

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Do góry