reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Nasze odczucia, samopoczucia, objawy, dolegliwości itp.

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Kurde, tak się zastanawiam, że jak ten mój mały będzie rósł w takim tempie to będzie wieszy od Ady jak się urodziła. Już ma prawie kilogram a ja jestem dopiero w 26 tc.

Aaaa i normalnie dziś odkryłam, że piersi "śmierdzą" mi mlekiem :-D

ja ostatnio takie zjawisko u siebie zauważyłam, ale już jest ok :-D

reklama
Z córką zapach ten odkryłam z dzień porodu dopiero i sobie pomyślałam, chyba cos tego będzie :tak:

ja nie czuje smrodku :-D ale zalewam się czasami w nocy i wczoraj wieczorem siedziałam przy herbatce i mi pociekło :tak:

ja też nie zauważyłam tego zapachu, ale kazałam się obwąchać mojemu K:-D powiedział, że pachnę takim malutkim dzieckiem więc chyba mi się też udziela:-D

ja jeszcze nie wyczułam nowego zapachu piersi, ani siary ale pewnie lada dzień to się zmieni bo piersi mam teraz jak bary mleczne!

dziewczyny, od kilku dni czuję się tak jakbym cały czas robiła szpagaty... ciągnie mnie w pachwinach, rozumiem, że może to wynikać z faktu rozchodzenia się miednicy ale czy któraś z Was też odczuwa takie bóle?

reklama
Aiwpa ja na tym etapie już nie czuje...ale miałam taki tydzień, że mocno bolało. Czasem jak źle wstane np. za szybko, zmienie pozycje, kichnę to wtedy boli ;) Nie przejmuj się kochana, pewnie się wszystko tam rozciąga:)

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Do góry