fasolinka0722
Fanka BB :)
Wika8 najgorsze jest to ze moj gin jest na urlopie a moze znacie cos bez recepty albo domowe sposoby?
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
ja miałam wczoraj bardzo dziwne zdarzenie , trochę to intymna sprawa ale po to taki wątek ,
szliśmy sobie spacerkiem , i nagle poczułam jak bym popuściła ! poszliśmy do szkoły (bo akurat byliśmy zapisać się na basen) poleciałam do kibelka , bo całą drogę czułam się " morko " weszłam a tam normalnie tyle śluzu że szok....miałam mokre gatki..... nie wiem czy to normalne , miałyście coś takiego
Dziewczyny mam pytanie do Was!!!
bo właśnie zauważyłam na bluzce mokre plamki na wysokości prawego sutka :/ czy to możliwe, że to już ta "siara" mi leci? czy co to może być?
wika8 ( tylko BROŃ BOŻE nie chce nikogo straszyć), mojej koleżance w pracy zaczęła właśnie lecieć w piątym miesiącu siarka, ginekolog od razu kazał jej przyjechać, okazało się, że dziecko martwe :/
po tej sytuacji wole dmuchać na zimne... podobno normalny okres to ok 7 miesiąca...