reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Nasze odczucia, samopoczucia, objawy, dolegliwości itp.

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
reklama
ja na razie na minusie, ale chyba powoli nadrabiam!
kurdę, ale mnie muli <bleee>
a chciałam coś ogarnąć, ugotować zupkę i napisać te cholerne prace. :no:

ja na razie na minusie, ale chyba powoli nadrabiam!
kurdę, ale mnie muli <bleee>
a chciałam coś ogarnąć, ugotować zupkę i napisać te cholerne prace. :no:

widze że pogoda wszystkim dzisiaj sprzyja :(

dawaj dokładny temat co ma być zawarte w tej pracy a ja jutro ci napiszę naprawdę siedzę jutro sama w domku do 17 więc będę miała dużo czasu serio piszę

ja też jeszcze 3 prace mam do napisania na uczelnię... A nie chce mi się jak jasna cholera :)
A miałaś już mdłości jakieś do tego czasu?
Bo ja jak tylko czuję: jajka i papierosy :) A tak to ZERO :)

Ja niby przytyłam 1,5 kg ale później trochę spadło i teraz w sumie nie wiem. Myślę, że mam tak 0,5 kg na plusie.

edzia, widzę, że nie bardzo śledziłaś nasze forum do tej pory skoro mnie pytasz o mdłości hihi, taak, ja jestem przyszłą mamą totalnie wymiotującą niestety ehhh, ale są gorsze tragedie, więc trza się wziąć w garść i zacząć coś ogarniać.

Agucha, zaraz napiszę Ci priva ;**

Ja przytyłam więcej, bo jakieś 1,5 kg już. Nie chciałabym przekroczyć 15 kg na plusie, w pierwszej ciąży było tylko 11 i zaraz zeszło po porodzie. Teraz chyba nie będzie tak kolorowo ;-)

Dziewczyny, Wy też macie bóle krzyża? Czy to nie za wcześnie? W sumie ciężaru jeszcze nie ma a mi dziś krzyż tak nachrzania, że się zaczynam martwić :-(. Co to będzie jak dojdzie brzuszysko? W pierwszej nic nie czułam, nawet podczas porodu nie miałam bóli krzyżowych, a tu proszę ...

reklama
Ja przytyłam jakieś 2,5kg :zawstydzona/y: to nocne gotowanie jajek...ograniczyłam więc mam nadzieję ze już tak "łatwo" waga nie będzie szła...

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Do góry