reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Nasze odczucia, samopoczucia, objawy, dolegliwości itp.

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
honeypie ale to nie że twardy twardy, tylko tak że czuję jak się napina.. tak na kilka sekund... czy to skurcze może .. :confused:

reklama
nadalka a to nie jest to tzw. stawianie brzucha? ale powiem Ci, że mnie też tak czasem twardnieje w różnych miejscach!
Dzięki dzieweczki za gratki, ale narobiłam rabanu a w 100% nie jestem pewna czy to to:sorry2:

Wika co z Twoją wizytą??????? gdzie relacja???

nadalka stawianie się brzucha to właśnie coś takiego że brzuch twardnieje na kilka sekund i odpuszcza podobnie jak skurcze bh ale to jest o wiele później odczówalne, a obecne twardnienie brzucha to praca mięśni które się wzmacniaja i pracują w końcu muszą tą dzidzię utrzymać a ona rośnie :) Spokojnie na tym etapie to jest ok w 3 trymestrze lepiej żeby się już tak nie działo :)

ann - bo to było to napewno:tak:

nadalka - mnie się troszkę spinał brzuch ale w późniejszej ciąży.

TEŻ CHCE POCZUĆ DZIDZIEEE :D czasami mi się wydaje że coś tam czuje ale potem sobie myśle że to pewnie kichyyyy....i nie ma takich gał :szok: ...

Kurcze dziewczyny, jak dobrze ze Was mam bo tyle mozna sie od Wa dowiedziec :-D
Stawianie sie brzucha... Jejku jak to brzmi...

nadalka w gazetce od Pani ginekolog przeczytalam ze od 16 tyg zaczynaja sie pierwsze bezbolesne skurcze... Moze to to ????:szok:

Mońcia
user-offline.png
ja tez bym chciala poczuc dzidzie.. W 12 tyg i 13 predzej czulam niz teraz ! Chociaz teraz to sobie tez tak mysle jak Ty, ze to nie wiem co bylo ;/ Ale zazdrosze tym, co czuja bobaska :):tak:

Wczoraj przezyłam wielki stres. Miałam dziwne kłucie w prawym boku, przez cały dzień:no: przejrzałam cały internet i nic cikawego nie znalazłam. Marwiłam sie bardzo bo ból czasami sie nasilał, takie dziwne "kujki"... Miałam iść do lekarza, bo prawie chodzić nie mogłam, ani siedzieć:szok: ale zadzwoniłam do mamy i stwierdziła, żebym poczekała jeden dzień, przeszło:tak: wiecie co to mogło być? Jakieś KOLKI? czy co?

reklama
aneczka, za przeproszeniem czy nie puściłaś potem bączka z ulgą?? ja tak mam , i zauważyłam ze jak zjem coś z pieczarkami to potem jak mnie zacznie bolić od pod żebrami cały bok....i się ruszyć prawie nie można ... i jak sobie wypije gorącą herbatke miętową i poleże i wyluzuje to mi właśnie uchodzi wszystko z powietrzem ;-)

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Do góry