- Status
- Zamknięty i nie można odpowiadać.
reklama
nadalka a to nie jest to tzw. stawianie brzucha? ale powiem Ci, że mnie też tak czasem twardnieje w różnych miejscach!
Dzięki dzieweczki za gratki, ale narobiłam rabanu a w 100% nie jestem pewna czy to to
Wika co z Twoją wizytą??????? gdzie relacja???
Dzięki dzieweczki za gratki, ale narobiłam rabanu a w 100% nie jestem pewna czy to to
Wika co z Twoją wizytą??????? gdzie relacja???
no np tu troszkę dziewczyny o tym piszą: Stawianie się macicy [Archiwum] - Forum dziecko-info.rodzice.pl mojej sis się stawiał brzuch w każdej ciąży.
kalcha
Fanka BB :)
nadalka stawianie się brzucha to właśnie coś takiego że brzuch twardnieje na kilka sekund i odpuszcza podobnie jak skurcze bh ale to jest o wiele później odczówalne, a obecne twardnienie brzucha to praca mięśni które się wzmacniaja i pracują w końcu muszą tą dzidzię utrzymać a ona rośnie Spokojnie na tym etapie to jest ok w 3 trymestrze lepiej żeby się już tak nie działo
Kurcze dziewczyny, jak dobrze ze Was mam bo tyle mozna sie od Wa dowiedziec
Stawianie sie brzucha... Jejku jak to brzmi...
nadalka w gazetce od Pani ginekolog przeczytalam ze od 16 tyg zaczynaja sie pierwsze bezbolesne skurcze... Moze to to ????
Mońcia
ja tez bym chciala poczuc dzidzie.. W 12 tyg i 13 predzej czulam niz teraz ! Chociaz teraz to sobie tez tak mysle jak Ty, ze to nie wiem co bylo ;/ Ale zazdrosze tym, co czuja bobaska
Stawianie sie brzucha... Jejku jak to brzmi...
nadalka w gazetce od Pani ginekolog przeczytalam ze od 16 tyg zaczynaja sie pierwsze bezbolesne skurcze... Moze to to ????
Mońcia
Wczoraj przezyłam wielki stres. Miałam dziwne kłucie w prawym boku, przez cały dzień przejrzałam cały internet i nic cikawego nie znalazłam. Marwiłam sie bardzo bo ból czasami sie nasilał, takie dziwne "kujki"... Miałam iść do lekarza, bo prawie chodzić nie mogłam, ani siedzieć ale zadzwoniłam do mamy i stwierdziła, żebym poczekała jeden dzień, przeszło wiecie co to mogło być? Jakieś KOLKI? czy co?
reklama
aneczka, za przeproszeniem czy nie puściłaś potem bączka z ulgą?? ja tak mam , i zauważyłam ze jak zjem coś z pieczarkami to potem jak mnie zacznie bolić od pod żebrami cały bok....i się ruszyć prawie nie można ... i jak sobie wypije gorącą herbatke miętową i poleże i wyluzuje to mi właśnie uchodzi wszystko z powietrzem ;-)
- Status
- Zamknięty i nie można odpowiadać.
Podziel się: