reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Nasze odczucia, samopoczucia, objawy, dolegliwości itp.

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Róża, no właśnie u mnie ze zwykłego przeziębienia Igor w chwili urodzenia miał bardzo wysokie CRP i od razu zapalenie płuc... żadnej choroby ,nawet błahej, nie wolno bagatelizować :no:

reklama
mamcia, ja jeszcze polecam pić na gorąco mieszankę miód + cytryna + imbir. ja to piłam w listopadzie jak byłam przeziębiona i pomogło.

wika - u mnie to samo było, a tylko lekko sie przeziębiłam w III trymestrze (nawet gorączki nie miałam). Teraz miałam na samym początku wysoką gorączkę (jak na mnie bo ja z reguły nie choruję) i też tylko paracetamol. Mam jednak nadzieję, ze historia sie nie powtórzy.

a mnie dzisiaj łapie dół , muszę iść do pracy w której siedze i nic nie robie .... nudy potworne a od 13 do 21 można umrzeć z nudów....już w 90% przekonana jestem że od Lutego idę na L4 .... bo wole nudzić się w domu niż siedzieć w pracy i nic nie robić.... ahhh ... i chce mi się spać :/ i w ogole ble...paskudny dzień

Ja też jem lody, ale Cię pocieszę. Lodów nie powinno się jeść właśnie latem podczas upałów, bo powodują nagłą dużą zmianę temperatury w gardle i stąd te letnie anginy i zapalenia krtani, zwłaszcza u dzieci. W zimie lody po prostu hartują gardło, bo przecież i tak jest zimno. Także jedz na zdrowie :-)

reklama
Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Do góry