- Status
- Zamknięty i nie można odpowiadać.
reklama
agucha1986
Fanka BB :)
no to betunka jedz jedz hartuj gardełko ja dzisiaj wieczorkiem też chyba zjem
smacznego dziołszki
smacznego dziołszki
ejj dziewczyny!!! chyba przed chwilką na prawdę poczułam bąbla!!!! :-) tak mi się wydaje, brzuch mi stwardniał tak i poczułam jakby mi się coś wierciło w środku, wołam M, żeby mi pomacał brzuch bo twardy, no i on maca maca, a tu KOP sama nie mogę uwierzyć i zastanawiam się czy nie wkręcam sobie, ale pierwszy raz mi gały wyszły o tak ooo hihi
justyna280788
Oj ja tez się tego dnia nie mogę doczekać kiedy w koncu cos poczuje:-)
agucha1986
no proszę jak miło już pokazuje kto tu będzie rządzić heheheh super ann gratulacje
laski z nebraski , właśnie anielica poruszyła ten temat bo jak leżę na wznak np już do spania to twardnieje mi brzuch... mam sporą warstwę tłuszczyku mimo to czuję jak robi mi się taki "sztywny" ... i o co kaman? Mamuśki może wiecie?
reklama
ann - gratulacje! też już nie mogę się doczekać pierwszego kopniaczka.
ja też mam ochotę na lody, ale umyślnie nie kupiłam, żeby nie podjadać. postanowiłam, że w ciąży przytyję nie więcej jak 8-10 kg, a to oznacza, że muszę się trochę pilnować.
nadalka - mój też jest twardy (pod tłuszczykiem), w zasadzie już od paru tygodni.
ja też mam ochotę na lody, ale umyślnie nie kupiłam, żeby nie podjadać. postanowiłam, że w ciąży przytyję nie więcej jak 8-10 kg, a to oznacza, że muszę się trochę pilnować.
nadalka - mój też jest twardy (pod tłuszczykiem), w zasadzie już od paru tygodni.
- Status
- Zamknięty i nie można odpowiadać.
Podziel się: