- Status
- Zamknięty i nie można odpowiadać.
reklama
Zapomniałam dodać że doktorek nie odmówił sobie skomentowania mojego zachowania i przy USG dzisiaj powiedział że jestem bardzo niecierpliwa pacjentką ...szlak mnie trafił, pewnie sam ma 3 ślicznych dzieciaków bez "problemów donoszonych", a pacjent w szpitalu to niecierpliwa jednostka bez uczuć Nie powiem Wam jak tam traktują dziewczyny po poronieniach bo to tylko przykro się człowiekowi robi!!
Dziękuję wsparcie jest mi bardzo bardzo potrzebne :*Doe Słońce trzymaj się kochana i odpoczywaj! :*
Trzymam mocno &&&&&&&&&&&&& i bądź dobrej myśli <tuli> :*
Mysza1984
lalllalalala ;-)
Doe - Kochana trzymaj się mocno !! Trzymam kciuki za Twoje maleństwo niech rośnie zdrowo !!!!!!!!!!!!!!
kalcha
Fanka BB :)
Doe będzie dobrze trzeba w to wierzyć!! Najważniejsze że zarodek tam jest a Ty tylko musisz leżeć i się utrzyma i będzie pięknie!! Co do szpitala to no comment bo chyba powinni ci z miejsca przepisać luteinę skoro masz plamienia a nie straszyć poronieniem!!!
reklama
Doe będzie dobrze trzeba w to wierzyć!! Najważniejsze że zarodek tam jest a Ty tylko musisz leżeć i się utrzyma i będzie pięknie!! Co do szpitala to no comment bo chyba powinni ci z miejsca przepisać luteinę skoro masz plamienia a nie straszyć poronieniem!!!
Widzisz skarbie jak traktują pacjentów jeszcze ze szpitala dzwoniłam do dr. Mikołajczyka i dzisiaj mam wizytę. Luteinę powinnam dostać ale nie dostałam Jeszcze Wam dodam że w poniedziałek wieczorem pytam doktorka w szpitalu czy mogę kwas foliowy łykać? Mhyy...czy ja wiem?....no dobrze dzisiaj jeszcze traktujemy że to ciąża ale jutro to zobaczymy...wierzcie mi dobrze że siedziałam, bo chyba bym zemdlała
- Status
- Zamknięty i nie można odpowiadać.
Podziel się: