reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Nasze odczucia, samopoczucia, objawy, dolegliwości itp.

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
kala, na mdłości staraj się jeść często i małe porcje i picie wody pomaga. Ja też popłakuję sobie czasem, jak mnie coś wzruszy;-) i pamiętaj nie jesteś już sama, masz małe szczęście w sobie:tak:

reklama
Witam Was wsztystkie:) Ja mam dzis okropny dzien, chyba najgorszy jak do tej pory... Nic nie robie leze zaly dzien a czuje sie jakbym maraton przebiegla, nic mi nie smakuje, wszystko denerwuje, placze z byle powodu... Nawet to ze mąż wraca z tygodniowej trasy doprowadzilo mnie do łez:( Jakas masakra...

Wczoraj bylam u lekarza panstwowo a tak sobie sprawdzic co powie bo chodzialm do niego w pierwszej ciazy. Wyliczyl mi 8 tydz i 2 dzien niby z usg a wedlug mojego lekarza do ktorego chodze prywatnie i bede chodzila wychodzi 6 tydzien z usg:) Jak to mozliwe to nie wiem... Najlepsze jest to ze obaj podali podobne daty porodu bo jeden na 21.07 a drugi na 22.07? O co w tym chodzi? A i jeszcze ten z nfz zapisal mi DUPHASTON nie wiem po co?

Witajcie, ja psychicznie siadam...we środę USG boje się okropnie :( Momentami się śmieję, ale większość czasu bym ryczała...i do tego to leżenie w łóżku mnie dobija. :crazy: Jak ja już bym chciała być pewna ze z Kropkiem wszystko w porządku o niczym innym nie marzę...

Nie martw się . pomyśl sobie tak : " o kurdę, w środę usg ale super w końcu zobaczę moje maleństwo " :) ja mam dopiero 15 grudnia też się trochę martwię ale co tam najważniejsze jest mieć super nastawienie , a na pewno tak się stanie :):)

Doe przesylam pozytywne fluidy!!!! Trzymaj sie, a najwazniejsze to optymistyczne nastawienie.

Najbardziej boje się że zobaczę pusty pęcherzyk :( Okropnie się tego boje...Kochane dziękuje ze wsparcie

Doe, trzeba wierzyć, ze będzie dobrze. Musi być:tak::tak: &&&&& za Was:-):-)

Hej dziewczyny, mi dokuczają bóle podbrzusza jak przy okresie, wiem że to normalne ale dzisiaj już ich nie mam drugi dzień i zaczynam sie martwić :eek:. Poza tym to ciągłe mdłości, ale nie wymiotuję.:-)

reklama
dziewczyny mam pytanie czy którąś Was również coś boli tzn mnie boli a nawet piecze z prawej stronie wydaje mi się że to poniżej jajowodu. wcześniej to było tylko w nocy a teraz czuję nawet w dzień i im bliżej wieczoru tym gorzej:-( pytam bo się martwię a lekarz mnie nie przyjmie ponieważ w Anglii dopiero interesują się od 10 tygodnia ciąży:-(

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Do góry