tygryskowa
Fanka BB :)
Doe, współczuję przeżyć. Trzymam mocno kciuki za Twoją fasolkę!!! Lekarza nawet nie skomentuję...
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Jeszcze Wam dodam że w poniedziałek wieczorem pytam doktorka w szpitalu czy mogę kwas foliowy łykać? Mhyy...czy ja wiem?....no dobrze dzisiaj jeszcze traktujemy że to ciąża ale jutro to zobaczymy...
Pierwszy lepszy z Biziela...Dziewczyny z Bydgoszczy z daleka od tego szpitala!!!! Jeżeli nie chcecie przeżyć tego koszmaru jaki ja przeżyłam... Za chwile ide na wizyte do doktora Mikołajczyka Rafała, z pewnością zdam Wam szczegółową relacje, ale wspomnę że będę dość późno bo z moją mamcią jeszcze na kontrole do kardiologa na 16...wiec trzymajcie kciuki i BARDZO DZIĘKUJE ZA POZYTYWNE FLUIDY bardzo je czuje i to mnie wzmacnia. Ciesze się ze Was mam kochane :* BuziolkiTo masakra a nie doktor normalnie! A czy to Twój regularny doktor czy jakiś tam pierwszy lepszy ze szpitala? W ogóle może zmień szpital jeśli masz inny blisko?