reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Nasze odczucia, samopoczucia, objawy, dolegliwości itp.

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Doe, współczuję przeżyć. Trzymam mocno kciuki za Twoją fasolkę!!! Lekarza nawet nie skomentuję...

reklama
Doe pozdrawiam i wysyłam pozytywną energię!! będzie dobrze i w lipcu wszystkie zostaniemy szczęśliwymi mamami:)
Już to gdzieś pisałam ale tu też napiszę:) Mdłości powoli mijają, co prawda dziwne smaki w ustach nadal mam ale już tragedii nie ma. Oby tak dalej:) Ściskam!!

Jeszcze Wam dodam że w poniedziałek wieczorem pytam doktorka w szpitalu czy mogę kwas foliowy łykać? Mhyy...czy ja wiem?....no dobrze dzisiaj jeszcze traktujemy że to ciąża ale jutro to zobaczymy...

To masakra a nie doktor normalnie! A czy to Twój regularny doktor czy jakiś tam pierwszy lepszy ze szpitala? W ogóle może zmień szpital jeśli masz inny blisko?

To masakra a nie doktor normalnie! A czy to Twój regularny doktor czy jakiś tam pierwszy lepszy ze szpitala? W ogóle może zmień szpital jeśli masz inny blisko?
Pierwszy lepszy z Biziela...Dziewczyny z Bydgoszczy z daleka od tego szpitala!!!! Jeżeli nie chcecie przeżyć tego koszmaru jaki ja przeżyłam... Za chwile ide na wizyte do doktora Mikołajczyka Rafała, z pewnością zdam Wam szczegółową relacje, ale wspomnę że będę dość późno bo z moją mamcią jeszcze na kontrole do kardiologa na 16...wiec trzymajcie kciuki i BARDZO DZIĘKUJE ZA POZYTYWNE FLUIDY bardzo je czuje i to mnie wzmacnia. Ciesze się ze Was mam kochane :* Buziolki

Wróciłam...byłam u Pana Mikołajczyka, człowiek anioł. Spokojny, uśmiechnięty i gotowy odpowiedzieć na każde pytanie. Kazał mi za tydzień przyjechać na USG, zapisał luteinke i Acard, wytłumaczył mi także ze na tym etapie ciąży wszystko się może zdarzyć, ale on ma nadzieje że jak przyjadę za tydzień zobaczymy dzidziucha z bijącym serduchem i tego mi życzy. Mam pilnować łóżko, nic nie robić, nie biegać, nie dźwigać i w sumie nic mi nie wolno więc mam kanikuły ^^ i czekam do 7 grudnia :) Jeszcze raz dziękuje za wsparcie, nie wiecie ile to dla mnie znaczy :happy::happy::happy:

Po to jesteśmy żeby się wspierać, bardzo się cieszę, pamiętaj bądź dobrej myśli a zobaczysz że magia istnieje, jak raz straciłam ciąże to od jej początku czułam że będzie coś nie tak i tak sobie wmawiałam i tak się stało, a teraz w tej ciąży powtarzam sobie że będzie git i jak na razie jest git. najważniejsze jest dobre nastawienie i nie zapoinaj o tym . trzymam & ;***

:-)Witam, przeczytalam watek od poczatku i postanowilam do was dolaczyc...:)
Doe to jakas masakra z tymi lekarzami ale bedzie dobrze, My kobiety musimy byc silne:)

Waracajac do tematu to ja mam zupelnie inne objawy niz w pierwszej ciazy.

Jakies poranne mdlosci nawet do godz 17:(, zachcianki co chwila inne, oto skrajny przyklad: sledzie w smietanie a potem zelki i znow sledzie... masakra:(
Zimno mi tak ze najlepeij chodzialabym w kurtce w domu, w dzien moglabym spac a w nocy nie ma mowy o szybkim zasnieciu...
W koncu uwierzylam w to ze kazda ciaza jest inna:)
Pozdrawiam serdecznie

Doe dobrze, ze teraz trafilas na takiego fajnego lekarza, o tamtym lekarzu ze szpitala juz nie mysl, nie denerwuj sie, nie warto, czasami lekarzami zostaja osoby bez powolania... Teraz odpoczywaj, bierz luteinke a wszystko bedzie dobrze, mysl pozytywnie i duzo sie usmiechaj pamietaj ze dzidzia wyczuwa twoj nastroj :) buziaki

reklama
Hej dziwczyny,
mnie to męczą mdłości najgorsze że od godz. 15 gdy jestem w pracy :-(
W domu oczywiście zakaz gotowania bo wszystkie zapachy mi przeszkadzają:D
Oczywiście boli mnie podbrzusze tak jakbym miała dostać zaraz okresu.
Oczywiście ciągle mi sie chce płakać ale to chyba bardziej przez to że zostałam sama z tym wszystkim.:wściekła/y:

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Do góry