reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Nasze odczucia, samopoczucia, objawy, dolegliwości itp.

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
buu a mnie wczoraj też zgaga dopadła - a to wszystko po smażonych ziemniaczkach - i nic nie pomagało, ale to nic kompletnie:( a dziś już jest super, znaczy mam zakaz pożerania smażonych rarytasów - to może i dobrze, będzie zdrowiej
a mi coś tydzień temu łupnęło w kręgosłupie i teraz wystarczy,że trochę pochodzę albo się pozginam i umieram z bólu - no masakra, zatrudnię mojego T. dziś do masowania to może przejdzie:-(

reklama
ja tez mam zgage niestety od kilku dni :-( głownie jak sie schyle to mnie łapie
na szczescie plecy zadko mnie bola,przynajmniej narazie.....
a ja sobie leze dzisiaj i czekam na jakikolwiek ruch ale chyba sie nie doczekam :-(

hehe ale nas napadło z tą zgagą, mnie najpierw żołądek pobolewal jak leżałam, więc chyba zaczyna dzidzia coś uciskać na niego.. no a potem zjadłam sos czosnkowy ;/;/ z jajkiem... więcej nie jem. myślałam, że umrę.

a dziś nowy objaw, a raczej dolegliwość - coraz ciężej mi się oddycha. robię się zaiście ciężarna.

...zapomniałam dopisać...mam często kołatanie serca i mnie to martwi. Macie też?

problemy z oddychaniem mam od jakiś dwóch miesięcy, głównie wtedy kiedy leżę, z kości boli mnie ogonowa, ogólnie tfu tfu dobrze:rofl2: z wyjątkiem dzisiejszej dziwnej akcji, nie wiedziałam co się dzieję czy mnie mdli, czy będę mdleć, czy jestem głodna, po pół godziny odeszło najadłam się później racuchów i jak na razie żyje, wysłałam mego K żeby mi na wszelki wypadek kupił rennie tak się Was naczytałam:laugh2::baffled::nerd:
kołatanie serca również mam wszystko jest okey i w pewnym momencie nawet kiedy leże zaczyna mi kołatać serce i mam wrażenie jakby mi miało za chwile wyskoczyć, a po chwili samo ustępuje...

Mnie ostatnio zgaga przeszła. Ufff. Ale pomaga mi herbata miętowa na wszystkie dolegliwości związane z układem pokarmowym (ostatnio zaparcia i wzdęcia :confused2:)
Kropli żołądkowych bym nie polecała, bo zawierają wyciąg z dziurawca, który w większych ilościach w pierwszzych miesiącach stosuje się (a raczej stosowało) poronnie. Lepiej na zimne dmuchać.
Też mi się trudniej oddycha, ale jestem astmatyczką więc pewnie coś zaczyna latać w powietrzu :-(.
Czasem trzęsą mi się ręce i kołata serducho, ale lekarka mówiła, że tak się może dziać przez zwiększoną ilość krwi w organizmie i szybszą akcję serca

Doe , właśnie mam to od kilku dni .... tak nagle wali mi serce i po chwili przestaje .... (miałam to też czasami przed ciążą ... )

ja czegoś takiego nigdy wcześniej nie miałam, ale tak mi się właśnie wydawało, że zwiększona ilość krwi dla serducha to duży wysiłek i tak sprawuje się świetnie jak na swój debiut:-)

A łupie i trzeszczy Wam w kręgosłupie?? Ja to az czuje jak mi sie kosteczki w okolicach lędźwiowych o siebie ocierają.

reklama
mnie boli kręgosłup od dwóch, trzech dni :-( wczoraj mogłam tylko leżeć :-( jak mnie nie boli kręgozłup, to mały dla odmiany uciska na pęcherz i też jest wesoło :-)

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Do góry