reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Nasze odczucia, samopoczucia, objawy, dolegliwości itp.

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Ja też to z serduchem mam takie kołatanie właśnie i nadal dokucza mi ta lewa pachwina. Jak się w nocy kości i mięśnie zastoją to mam problem wstać. Gin mówi że jak to nie przejdzie to powinnam dopplera zrobić żeby sprawdzić czy nie ma jakiegoś ucisku na naczynia krwionośne.

reklama
betunka ja też tak mam!! jak w nocy wstaję siku, albo się przekręcam to boli i laże jak połamana!!

Mi wczoraj tak dokuczał ból w plecach że nie mogłam w ogóle chodzić schylać się nawet w nocy przekręcenie się z lewego na prawy bok sprawiało mi straszny ból. Dzis juz troszkę lepiej na całe szczęscie.

A macie cos takiego że jak nogę podnosicie to Was boli w dole brzucha?Bo mnie tam wtedy zawsze zaboli z lewej albo prawej strony

justyna ja tak mam dlatego nóg za wysoko nie podnosze ubieram sie na sziedzaco np spodnie, rajstopy czy buty mnie to bardzo boli jak bym sobie podniosła noge

justyna ja tak mam dlatego nóg za wysoko nie podnosze ubieram sie na sziedzaco np spodnie, rajstopy czy buty mnie to bardzo boli jak bym sobie podniosła noge

ja to samo!!! szczególnie prawą, bo w ogóle czuję, że mała tam po prawej sobie kącik urządziła!!

mi już nogi tak nie dokuczają ale za to szybko się męczę, w sklepach dopada mnie taka zadyszka, taka jakby z braku powietrza, strasznie mi duszno, się zaraz rozpinam bo nie wyrabiam... ale wczoraj jak pochodziłam po tych sklepach to też mnie nogi bolały.. i plecy bardziej niż zwykle no ale odchamić się musiałam w końcu ;D

a mnie drętwieją ręce i to w nocy kilka razy;( no masakra jakie to okropne - może mi magnezu brakuje?? przy okazji kolejnej wizyty podpytam o to moją gin - może coś mi podpowie jak sobie z tym poradzić

reklama
mela mi tak samo drętwieją ręce i palce u rąk m,askara takie dziwne uczucie, gdybyś się czegoś w tym temacie dowiedziała będę wdzięczna za inf.

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Do góry