Ja też to z serduchem mam takie kołatanie właśnie i nadal dokucza mi ta lewa pachwina. Jak się w nocy kości i mięśnie zastoją to mam problem wstać. Gin mówi że jak to nie przejdzie to powinnam dopplera zrobić żeby sprawdzić czy nie ma jakiegoś ucisku na naczynia krwionośne.
- Status
- Zamknięty i nie można odpowiadać.
reklama
justyna280788
Fanka BB :)
Mi wczoraj tak dokuczał ból w plecach że nie mogłam w ogóle chodzić schylać się nawet w nocy przekręcenie się z lewego na prawy bok sprawiało mi straszny ból. Dzis juz troszkę lepiej na całe szczęscie.
A macie cos takiego że jak nogę podnosicie to Was boli w dole brzucha?Bo mnie tam wtedy zawsze zaboli z lewej albo prawej strony
A macie cos takiego że jak nogę podnosicie to Was boli w dole brzucha?Bo mnie tam wtedy zawsze zaboli z lewej albo prawej strony
justyna ja tak mam dlatego nóg za wysoko nie podnosze ubieram sie na sziedzaco np spodnie, rajstopy czy buty mnie to bardzo boli jak bym sobie podniosła noge
ja to samo!!! szczególnie prawą, bo w ogóle czuję, że mała tam po prawej sobie kącik urządziła!!
mi już nogi tak nie dokuczają ale za to szybko się męczę, w sklepach dopada mnie taka zadyszka, taka jakby z braku powietrza, strasznie mi duszno, się zaraz rozpinam bo nie wyrabiam... ale wczoraj jak pochodziłam po tych sklepach to też mnie nogi bolały.. i plecy bardziej niż zwykle no ale odchamić się musiałam w końcu ;D
twilight
Mnie się ciężej oddycha i zaparcia dokuczają, ale poza tym nie narzekam :-)
reklama
DariaN
mela mi tak samo drętwieją ręce i palce u rąk m,askara takie dziwne uczucie, gdybyś się czegoś w tym temacie dowiedziała będę wdzięczna za inf.
- Status
- Zamknięty i nie można odpowiadać.
Podziel się: