- Status
- Zamknięty i nie można odpowiadać.
reklama
ania-aneczka
Fanka BB :)
Wika mam to samo. Nawet męża wolałam - to chyba Nasz puls.
wika wiesz co mi się wydaje że to nasze jakby ciśnienie taki przepływ krwi, mi dużo żył wyszło, i też jak trzymam rękę na brzuchu to mi pulsuje, myślę że to właśnie coś na zasadzie naszego tętna które jest odczuwalne na całym ciele.. w końcu objętość krwi w ciąży zwiękasza się o 30%Dziewczyny, mam do Was pytanie...
już kilka razy to zauważyłam, ale hmm,, dziwne to trochę
Zawsze jak Maleństwo szaleje w brzuszku, przykładam rękę do brzucha i czuję jakby takie pulsowanie.....Czy to możliwe, ze jak Maluch tak bryka w brzuszku, zmęczy sie, to mu serduszko szybciej i mocniej bije, a ja mogę to wyczuć ręką???? Teraz Brzdąc śpi, i jak przykładam rękę, to nic nie czuję... ale jakąś godzinę temu jak usypiałam Igusia leżąc na łóżku, Maleństwo zaczęlo szaleć i normalnie czułam przez rękę jakby bicie jego serduszka
Możliwe to???
I ja mam do was pytanie, myslicie czy wykluczenie mleka z diety bo ostatnio sporo piję może zaprzestać produkowanie siary..? Bo już mnie męczą te mokre cycki :/
wika, siostro, dosłownie dziś rano o tym myslalam, bo zawsze czuję swój puls na brzuchu, ale dziś rano jak małe brykało to czułam szybszy i wyraźniejszy puls.
myślę, że to nasz tylko może jak sie dzidzia wypycha to bardziej go czuć?
![tak :tak: :tak:](https://www.babyboom.pl/forum/styles/default/xenforo/smilies/square/yes2.gif)
agucha1986
wika, siostro, dosłownie dziś rano o tym myslalam, bo zawsze czuję swój puls na brzuchu, ale dziś rano jak małe brykało to czułam szybszy i wyraźniejszy puls.myślę, że to nasz tylko może jak sie dzidzia wypycha to bardziej go czuć?
tak samo mi się wydaje i ja równiez nie będę odludkiem bo czuję to samo....i niejednokrotnie myślałam czy to bąbelki czy nie ale ginka też mówiła że to mój puls a że cieszy się że czuję ruchy to czuję i swój puls wyraźniej :-)
reklama
agucha1986
tez pomyślałam przez chwilkę o czkawce, ale to chyba jeszcze inne uczucie jest!
z tego co mi moja gin mówiła to czkawka objawia się drganiem brzucha tzw podskakiwaniem tak jak Wika pisze
![tak :tak: :tak:](https://www.babyboom.pl/forum/styles/default/xenforo/smilies/square/yes2.gif)
- Status
- Zamknięty i nie można odpowiadać.
Podziel się: