reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Nasze odczucia, samopoczucia, objawy, dolegliwości itp.

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Nadii , z tym leżeniem nie wyszło ;p ale obiad zrobiłam pyszny i go wciągnęłam , kupiłam chlebek i od jutra jem normalne śniadania :-)

reklama
Ja zawsze mdlalam... w Kosciele! Raz na studiach w Lodzi nie zdazylam sobie usiasc na schodach (wszystkie lawki byly zajete) i ocknelam sie w ramionach sanitaruiszy, ktorzy zaprowadzili mnie na stancje. Podobno nawet ksiadz z ambony pytal czy obecny jest lekarz. Niestety nigdy nie dowiedzialam sie jaka byla przyczyna tych omdlen. Czasami jak za szybko wstane, to mi sie ciemno przed oczami robi.

Moncia uwazaj na siebie i nie ignoruj pierwszych oznak! Ciesze sie, ze trafilas na zyczliwe i uczynne kobiety!

Patili , bo może diabeł wcielony w Tobie siedzi :p i mdlałaś na sam zapach wody święconej i po wysłuchaniu pieśni :-D

hihihi.. niezłe tłumaczenie.. Mi się po opowieści Patili od razu nasunęła myśl inna, mianowicie lęk przed dużą przestrzenią zamkniętą.. Z tym ma problem mój (może) przyszły szwagier, a raczej moja Sis (zapowiedział Jej, że nie będą brać ślubu w kościele) bo On się panicznie boi iść np. do komunii przez cały kościół, od razu zaczyna się trząść, pocić, mieć tiki (trochę autystyczne). Dziwne jest to, że takie objawy ma tylko w kościele, w hipermarketach, halach magazynowych, lotniskach, dworcach itp. już nie.

oo matko, ledwo mi ten brzuch wylazł a czuję się jakby ważył ze 100 ton ;D:D zaczynam poruszać się jak kobieta ciężarna. żarty się skończyły!!! ;D

ale z tym kościołem to coś musi być, może za duża mieszanka perfum moherów ?? nie wiem, ale mnie też zawsze robi się słabo...

reklama
Mońcia, może Ci cukier spadł? Ja jak mam niski cukier, to zaczyna mi się robić słabo, do tego dreszcze, nogi jak z waty, mroczki... i wtedy szybko coś jem/piję i pomaga. A wiem, że to cukier u mnie, bo jak byłam w pracy i tak mi się zdarzało, to szybko robiłam pomiar i zawsze był bardzo niski wynik. Teraz od kilku dni mam takie stany, że robi mi się słabo na chwilę, kręci w głowie. Czasem to wynik niskiego ciśnienia, ale moje ciśnienie zawsze niskie:-p
Dziewczyny na krwawienie z dziąseł mi dentystka poleciła pastę do zębów Meridol. Muszę sobie zakupić jak będę w pl.

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Do góry