- Status
- Zamknięty i nie można odpowiadać.
reklama
grzanka90
Kochaj i żyj ! :-)
nawet jesli jestem te 5 dni przed @ ?grzanka, test sikany raczej nie wyjdzie, ja bym poszła na bętę jak już nie mozesz wytrzymać
no bo mam dosyć tego samopoczucia tak naprawdę ...
jak ktoś jest cierpliwy to i poczeka ja robiłam ze 30 testów I ANI RAZU BETĘ (nawet nie wiedziałam że takie coś można )
a tak po za tym to wczoraj miałam straszny ból krzyża i jajników myślałam że może coś się zaraz stanie, ale zwięłam nospę wieczorem i dzisiaj w nocy.. no ale jajniki dalej lekko rwą...
a tak po za tym to wczoraj miałam straszny ból krzyża i jajników myślałam że może coś się zaraz stanie, ale zwięłam nospę wieczorem i dzisiaj w nocy.. no ale jajniki dalej lekko rwą...
Agulka2012
Fanka BB :)
test z krwi wyjdzie juz na pewno, a test sikany tez właściwie powinien wyjść. moja koleżanka farmaceutka powiedziała ze testy ciążowe wykazują ciąże juz w 5 dni od zapłodnienia...
Agulka nie sądzę, żeby sikańce działały tak szybko. Poza tym po co się katować? Potem wyjdzie/niewyjdzie i tak nie jest przesądzone.
nadalka też mnie ostatnio krzyż zajwania. M. mówi, że miednica się rozrasta. ale mogę znosić wszelkie bóle itp byleby mdłości zniknęły już na zawsze. dziś znów dzień zaczęłam "śpiewająco"
nadalka też mnie ostatnio krzyż zajwania. M. mówi, że miednica się rozrasta. ale mogę znosić wszelkie bóle itp byleby mdłości zniknęły już na zawsze. dziś znów dzień zaczęłam "śpiewająco"
Agulka nie sądzę, żeby sikańce działały tak szybko. Poza tym po co się katować? Potem wyjdzie/niewyjdzie i tak nie jest przesądzone.
tak? a to dobrze
reklama
Mysza1984
lalllalalala ;-)
mnie czasem boli kość ogonowa... no i coś czuję, że mam w brzuchu czirliderkę, bo mi syfy wyskakują Normalnie nienormalnie
- Status
- Zamknięty i nie można odpowiadać.
Podziel się: