reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Nasze odczucia, samopoczucia, objawy, dolegliwości itp.

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
gdzieś kiedyś czytałam że najlepiej poczuć ruchy dziecka jak najpierw zje się coś słodkiego, a potem położyć na lewym boku.

reklama
Ja też uważam, że juz szybciej z krwi będziesz miała wynik, niż z sikańca 5 dni przed @...

jak ktoś jest cierpliwy to i poczeka :-p ja robiłam ze 30 testów I ANI RAZU BETĘ (nawet nie wiedziałam że takie coś można :tak:)

a tak po za tym to wczoraj miałam straszny ból krzyża i jajników myślałam że może coś się zaraz stanie, ale zwięłam nospę wieczorem i dzisiaj w nocy.. no ale jajniki dalej lekko rwą...

test z krwi wyjdzie juz na pewno, a test sikany tez właściwie powinien wyjść. moja koleżanka farmaceutka powiedziała ze testy ciążowe wykazują ciąże juz w 5 dni od zapłodnienia...

Agulka nie sądzę, żeby sikańce działały tak szybko. Poza tym po co się katować? Potem wyjdzie/niewyjdzie i tak nie jest przesądzone.

nadalka też mnie ostatnio krzyż zajwania. M. mówi, że miednica się rozrasta. ale mogę znosić wszelkie bóle itp byleby mdłości zniknęły już na zawsze. dziś znów dzień zaczęłam "śpiewająco" :angry::eek::angry:

Ann, krzyż też mnie bolał ostatnio... a pamietam w ciązy z Igorem bóle krzyża pojawiły się u mnie dopiero w III trymestrze:eek:

Agulka nie sądzę, żeby sikańce działały tak szybko. Poza tym po co się katować? Potem wyjdzie/niewyjdzie i tak nie jest przesądzone.

nadalka też mnie ostatnio krzyż zajwania. M. mówi, że miednica się rozrasta. ale mogę znosić wszelkie bóle itp byleby mdłości zniknęły już na zawsze. dziś znów dzień zaczęłam "śpiewająco" :angry::eek::angry:

tak? a to dobrze

reklama
mnie czasem boli kość ogonowa... no i coś czuję, że mam w brzuchu czirliderkę, bo mi syfy wyskakują :eek: Normalnie nienormalnie :-D

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Do góry