reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Nasze odczucia, samopoczucia, objawy, dolegliwości itp.

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
reklama
I jak tam sie dzisiaj dziewczyny czujecie ? Ja sie wkuuuuuu***piiii piiiii wiecznie mokra wkladka i majtami...:crazy: Do tego mam dzisiaj wisielczy humor... A tak to wszystko mi What ever...:-)

A mnie dzis w nocy w podbrzuszu galancie pobolewał brzuch przez co mało spałam i ledwo żyję :-( Ale jeszcze troszkę....

Kurcze, od trzech dni nie biore magnezu i juz dwie noce pod rzad mialam skurcze w lydce...:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:

mnie teraz brzuch strasznie boli, za szybko chodziłam po mieście i teraz mam za swoje. Idę poleżeć w wannie to moze przejdzie

A ja czuje się jak przeżuta i wypluta, a później zdeptana. Moj optymizm życiowy odszedł hen daleko a na jego miejsce wpakowały sie wątpliwości (dużeee wątpliwości) i totalny brak checi do czegokolwiek...

oj Pupui doskonale Cie rozumiem ...tez mam takie napady :-:)zawstydzona/y: takie tornado hormonów w nas szaleje że mamy prawo mieć takie dziwne nastroje ... ale ja się osobiście z tym źle czuje ... a jak już przychodzą do mnie wątpliwości to mam aż wyrzuty sumienia :-:)zawstydzona/y:

reklama
Ja też Mońcia. Aż zła na samą siebie jestem za te myśli, tylko nic na to nie poradze.
Teraz przynajmniej jestem sama w domu, ale chłopak wraca jutro z PL z młodszym synem (z poprzedniego małżeństwa) i bede musiała sie na siłe uśmiechac i udawac, że wszystko jest fajnie i super.
Oj straszny mam dziś dzień. Katastrofa.

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Do góry