- Status
- Zamknięty i nie można odpowiadać.
reklama
Mysza1984
lalllalalala ;-)
Nigdy w życiu tak mnie zgaga nie wymęczyła, jak przez ostatni tydzień. Chyba nawet nie znałam tego uczucia. Normalnie dzień w dzień i teraz też. Bleee
A ja dzisiaj o dziwo sie calkiem dobrze czuje... Dziewczyny.. Moze dlatego, ze dzisiaj zaczyna sie sezon na PILKARZY i CHEERLEADERKI ;-) To teraz posypia sie gole... Ciekawa jestem, ktora strzeli pierwsza "gola"... Nadalka ja w dalszym ciagu stawiam na Ciebie ;-)
Dlaczego skurcze porodowe są fajne?... bo są skurczami... które rytmicznie przechodzą...
Non stop Boli mnie podbrzusze jak na ostra @... w takich sytuacjach brałam leki które pomagały...a teraz nie mogę i nie chcę...Podobnie bolało w pierwszej godzinie po przebiciu pęcherza płodowego...
Zaraz mam mieć gości...miłych ludzi...ale jednak skupić się nie mogę...auuuuu
Każda ciąża jest inna.... oby poród był równie łatwy lub łatwiejszy
....bo za dużo się nacierpiałam przez 30 tyg ciąży...
Non stop Boli mnie podbrzusze jak na ostra @... w takich sytuacjach brałam leki które pomagały...a teraz nie mogę i nie chcę...Podobnie bolało w pierwszej godzinie po przebiciu pęcherza płodowego...
Zaraz mam mieć gości...miłych ludzi...ale jednak skupić się nie mogę...auuuuu
Każda ciąża jest inna.... oby poród był równie łatwy lub łatwiejszy
Nigdy w życiu tak mnie zgaga nie wymęczyła, jak przez ostatni tydzień. Chyba nawet nie znałam tego uczucia. Normalnie dzień w dzień i teraz też. Bleee
ja to sie już zaczęłam zastanawiać czy po porodzie mi to przejdzie z tą zgagą... nosz takie to wkurzające....
ja też mam taką zgagę ostatnio że aż płakać się chce ...aż mnie wykręca .... w nocy aż po rennie wstawałam .... tak pali że aż w mostku boli , ale to dlatego że nasze maluszki coraz większe i naciskają na żołądek i ten kwas podchodzi do góry ... po porodzie przejdzie jak ręką odjął
ja i w pierwszej i w drugiej ciąży cierpiałam i cierpię na zgagę, wcześniej wogóle nie wiedzialam co to jest, teraz męczy mnie też taka okrutna, że czasem dwie albo trzy tabletki w nocy biorę, ale jeżeli nie miałyście przed ciążą takich skłonności to po porodzie minie Wam napewno
reklama
- Status
- Zamknięty i nie można odpowiadać.
Podziel się: