reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Nasze odczucia, samopoczucia, objawy, dolegliwości itp.

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Ja dziś się obudziłam z jakimś takim poczuciem niepokoju i z rana wypiłam meliskę, ból głowy dokuczał mi z początku i o dziwo pomagało kilka kropelek olejku eukaliptusowego na skronie i czoło

reklama
Nigdy w życiu tak mnie zgaga nie wymęczyła, jak przez ostatni tydzień. Chyba nawet nie znałam tego uczucia. Normalnie dzień w dzień i teraz też. Bleee

A ja dzisiaj o dziwo sie calkiem dobrze czuje... Dziewczyny.. Moze dlatego, ze dzisiaj zaczyna sie sezon na PILKARZY i CHEERLEADERKI ;-) To teraz posypia sie gole... Ciekawa jestem, ktora strzeli pierwsza "gola"... Nadalka ja w dalszym ciagu stawiam na Ciebie ;-):-D

Dlaczego skurcze porodowe są fajne?... bo są skurczami... które rytmicznie przechodzą...
Non stop Boli mnie podbrzusze jak na ostra @... w takich sytuacjach brałam leki które pomagały...a teraz nie mogę i nie chcę...Podobnie bolało w pierwszej godzinie po przebiciu pęcherza płodowego...
Zaraz mam mieć gości...miłych ludzi...ale jednak skupić się nie mogę...auuuuu

Każda ciąża jest inna.... oby poród był równie łatwy lub łatwiejszy
wink.gif
....bo za dużo się nacierpiałam przez 30 tyg ciąży...

Nigdy w życiu tak mnie zgaga nie wymęczyła, jak przez ostatni tydzień. Chyba nawet nie znałam tego uczucia. Normalnie dzień w dzień i teraz też. Bleee

ja to sie już zaczęłam zastanawiać czy po porodzie mi to przejdzie z tą zgagą... nosz takie to wkurzające....

ja też mam taką zgagę ostatnio że aż płakać się chce ...aż mnie wykręca .... w nocy aż po rennie wstawałam .... tak pali że aż w mostku boli , ale to dlatego że nasze maluszki coraz większe i naciskają na żołądek i ten kwas podchodzi do góry ... po porodzie przejdzie jak ręką odjął :tak:

ja widzę różnicę ułożenia główkowego a pośladkowego. Teraz ta główka tak napiera i rozpiera, że aż jęczę w nocy z bólu, jak muszę się zwlec do wc. Córka była głową do góry i tu chyba grawitacja tak nie działała

ja i w pierwszej i w drugiej ciąży cierpiałam i cierpię na zgagę, wcześniej wogóle nie wiedzialam co to jest, teraz męczy mnie też taka okrutna, że czasem dwie albo trzy tabletki w nocy biorę, ale jeżeli nie miałyście przed ciążą takich skłonności to po porodzie minie Wam napewno

reklama
Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Do góry