reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Nasze odczucia, samopoczucia, objawy, dolegliwości itp.

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
A powiedzcie mi jak czujecie że cos nie tak jest to jedną tą małą nospę bierzecie czy forte?

Ja mam nakaz i biorę 3x2tab nospy zwykłej albo 3x1tabl nospy forte i to podobno jest maksymalna dawka. Proponuję wziąć nospę zwykłą a jak nie pomoże to dołożyć drugą tabletkę :-)

reklama
A mnie juz mecza te bole noca... Mam je juz z dobry miesiac i jak wstaje siku to "czlapie" bo wyprostowac sie nie moge.. Przy obracaniu to samo, boli i to dosyc mocno...
Zgage mialam moze w sumie z 4 razy, wiec nie ma tragedii...Paluchy u rak puchna troche i buzia mi sie zaokraglila... Najbardziej jednak wkurza mnie konsystencja mojego ciala...Zawsze mialam jedrne, rzadko problemy z celulitem, a teraz cialo taki ze jak troche je np na nogach podczas siedzenia "przyszczypne", to masa celulitu sie pojawia... Mimo iz nie widac go jak normalnie stoje.. Mam nadzieje, ze to wroci do normy ?

Wam tez takie inne cialo sie zrobilo ?:confused:

Anja - ja też należę raczej do tych nękanych dolegliwościami. Szcególnie w temacie poruszania się. Z łóżka wstaje 10 minut a do łazienki sunę nogami po podłodze bo nie jestem w stanie podnieść szczeg. lewej :no:. A wczoraj to miałam już chyba wszystkie rodzaje uwierania i bolesności w okolicy brzucha. A moje ciało tez inne bo mam trochę problemów ze skórą i uda mi się zaokrągliły przede wszystkim tam wysoko wewnątrz blisko krocza - takie jakieś luźne ciałko okropne :confused:

anja nie wiem jak tam będize to u Ciebie, ale u mnie celulit pojawił sie przy pierwszej ciąży, ale ten co Tobie czyli przy ściśnięciu było go widać, niestaty został:-(. A teraz to już mam taki, że widac go cały czas...tragedia.
JA teraz troche dziwnie przytyłam, bo nogi tylko trochę, ale góra ciała, ręce, plecy buzia. Na ramionach nawet celulit mi sie pojawił (jak ścisne) :szok:.
Przytyłam jakieś 9-10 kg. Ostatnio sie przeraziłam, bo w ciągu 2 tyg - 2 kg, wcześneij wolniej to szło, więc moge przytyć jeszcze 6-7 kg jak pójdzie w takim tępie:szok:.

a ja już mam 20kg na plusie, i powiem wam że jakoś mnie to nie martwi, bo znam swoje możliwości i wiem że będę potrafia to zrzucić ;)
nie będzie łatwo ale dam radę...

mnie najbardziej nęka ostatnio własnie twardy brzuch... jak skała.. a przy tym takie napięcie na szyjkę i nie będę obierać w słowa na odbyt.. takie napięcie że aż kłuje... hmm...

ja jedynie czego nie mam to skurczy nóg...
cała reszta towarzyszy mi cały czas... miałam już chyba wszystko, dlatego przestałam się bać porodu i połogu - wiem, że ciało da sobie radę ze wszystkim :tak:

A mi się od paru dni robi cos takiego ze jak siedzę to nagle czuje taki wybuch gorąca i tak jakby mi w tym momencie mega cisnienie podskakiwało bo aż tak w głowie dziwnie czuje (nie umię tego opisac) ale po chwili mija,....

reklama
Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Do góry