reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Nasze odczucia, samopoczucia, objawy, dolegliwości itp.

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Ronya zdecydowanie jest lepiej a tekst "przeminęło z wiatrem" w zaparciach ciążowych :-):-):-) REWELACJA to 2 tekst po "Byle do Euro" :)

reklama
dziewczyny czy któraś z Was ma coś takiego, że jak tylko przejdzie pare krokow albo w ogole chwilke pobedzie w pozycji pionowej to ja zwala z nog? robi sie słabo i prawie mdleje? ja tak mam i już jestem przerażona. Próbowałam wyjśc na miasto, to obcy ludzie zqaczepiają mnie czy wszystko w porządku :-(

DOE ja też tak miałam. lekarz zapisał mi espumisan 2 tab 2 razy dziennie i jest o wiele wiele lepiej!!!! te Twoje bóle to pewnie od jelit bo ja też tak miałam. Zresztą nadal jak zjem coś cięższego to mi dokuczają! No i mili mnie też niestety:no::no:
od jutra wracam do łykania witaminek i boję się reakcji na żelazo.... Proszę trzymać kciuki!!

Ann moja mama w Ciąży z moim bratem nie mogła wychodzić sama na z domu bo mdlała. po jakimś czasie jej przeszło!! Trzymam za ciebie kciuki, ale może zadzwoń do gin i zapytaj czy tak może być!!

Ann skontaktuj sie z lekarzem, niech się wypowie. Ja też mam krecioły ale nie mdleje
Agulka jutro powiem doktorkowi, bo te bóle brzuszka są bardzo nieprzyjemne

Ostatnia edycja:
Witajcie Dziewczyny!!

Troche mnie nie bylo, ale staralam sie systematycznie czytac. Mnie od dwoch tygodni mecza silne bole glowy. Tak srednio wypadaja co drugi dzien pod wieczor. Podobno to przez hormony i pogode. Nie biore zadnych tabletek, staram sie duzo wypoczywac, dzienne spacerki na swiezym powietrzu i pije duzo, ale bole nie mijaja. Czy ma ktoras z Was podobnie?

Ostatnia edycja:
Dziewczyny , mnie też brzuch boli , ale ostatnio to zauważyłam że w pracy jak postoje kilka godzin to mnie potem ciągnie brzuch...mi się wydaje że to od tego że jak się coś robi , stoi ,chodzi czy jest się w ruchu to te mięśnie pracują i wszystko jest takie napięte (a się dodatkowo tam rozciąga w środku dzidziol) i po prostu dlatego to czasami boli , mnie kuje coś też raz w czas , ale po chwili przechodzi , najgorzej po 12h w pracy :no: głowa też mnie ostatnio bolała ,ale to chyba normalnie tak ot sobie jak czasami boli ,ale nic nie brałam na głowe bo nie wiem które można a które nie :baffled: .

no i na szczęście nie mam mulimi , nie odczuwam nic prócz tego że czasami mam " przeminęło z wiatrem " i nie mam zaparć a raczej odwrotnie ;p

dziewczyny czy któraś z Was ma coś takiego, że jak tylko przejdzie pare krokow albo w ogole chwilke pobedzie w pozycji pionowej to ja zwala z nog? robi sie słabo i prawie mdleje? ja tak mam i już jestem przerażona. Próbowałam wyjśc na miasto, to obcy ludzie zqaczepiają mnie czy wszystko w porządku :-(

Ann ja tez sie slabo czuje, ostatnio prawie zemdlalam w aptece duszno, goraco. Niby byla przede mna tylko jedna osoba ale obsluga sie tak dluzyla ze ledwo doczekalam
jutro mam wizyte u lekarza, wspomne mu o tym, dam znac co powie :-)

A najzabawniejsze jest to, ze ostatnio 2 razy usnelam w pracy!!! Raz tak na kilka minut polozylam glowe na biurku i poszlo ale akurat nikogo nie bylo wiec nikt nie zauwazyl szczesliwie
A raz to na maksa... rozwalilam sie na krzeslach postawionych obok siebie i poszlo z 15 minut. Kolezanka sie mnie pytala czy sie juz wyspalam ;-)ale to akurat sie trafilo ze nie bylo szefa nie chcialabym juz tego powtarzac bo sie w koncu zaczna domyslac ze cos sie dzieje
:-D

u mnie też nie wiedzą, radosną nowinę zaniosę po 1 stycznia :)

zdarzyło mi się iść do pracowego wc na 15 min drzemkę :-D

reklama
No niezle :))
Nie myslalam jeszcze o wc ale moze jest to jakas opcja w ostatecznosci :)
tylko nie ma gdzie położyć głowy ;))

Ja też myślę żeby powiedzieć w styczniu ale nie wiem czy na początku czy na końcu może poczekam aż brzuch zacznie mnie zdradzać ;)

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Do góry