twilight
Fanka BB :)
Mnie póki co omijają takie "przyjemności", ale prędzej czy później i mnie dopadnie pewnie. ;-)
Ann zdrówka :-)
Ann zdrówka :-)
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Z tą kością łonową to trzeba uważać, bo lubi się rozejść spojenie, a to nie jest dobre dla nas, dziecku nie zagraża. Ale takie przyjemości to z reguły przy drugiej i kolejnej ciąży jeśli poprzednie porody były naturalne.
dziewczyny Was też tak bolą pachwiny, więzadła itp w nocy i rano jak wstaniecie? ja to wtedy ledwo idę (do wc) i nie wiem czy to normalne... znaczy ogólnie to tak, ale żeby codziennie i tak mocno??
mnie cała miednica boli od ok. miesiąca.. ja się już przyzwyczaiłam
zaczyna się wszystko rozciągać moja droga już teraz dziecko rośnie wraz z macicą , nie ma siły żeby się nic nie naciągało :*
ann mam to samo. Kość łonowa chyba to jest bo tak mnie boli że czasem ciężko chodzić. Aż pachwiny bolą.
ale aż tak?? to raczej nie możliwe, tym bardziej że takie rzeczy jak zwykle u mnie tylkoniby nie tyje, ale troszkę się wybałusza ;D;D to może i się zrobiły?