reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Nasze odczucia, samopoczucia, objawy, dolegliwości itp.

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Z Adą nie puchłam, obrączkę oddałam M na izbie przyjeć jak szłam rodzić :-) teraz narazie też nie widzę by coś sie działo.

reklama
Darian rekawiczki tylko bezpudrowe dla alergików. Jakieś mi mama ma przynieść z pracy, bo tego to masę dostają, ponoć własnie dla alergików. Koniecznie napisz mi nazwę maści :tak: A prace domowe, póki całkowicie dłonie się nie zaleczą, przerzuciłam na małża. A co tam, niech robi :-D

Tak to jest niestety, że konowały zawsze się trafią, a później cierpi cała służba zdrowia. Na szczęście mam zaufanie do swojego lekarza, sprawdzony nie tylko przeze mnie :tak:

Ja zdjęłam już jakiś czas temu obrączke bo w nocy mi puchły palce i cierpła ręka...ale zakładam na wyjście żeby sie oznaczyć :D ehh przykro mi jak ją muszę zdejmować, ale boje się , że nie zdejme. A od ślubu przytyłam i już była ciasna zanim zaszłam w ciąże. Dziwne bo kupowana latem no i chyba powiększe, ale to poczekam co będzie po porodzie.

W ogóle od dwóch dni PIERWSZY raz w ciąży bolą mnie piersi..delikatnie tak a;ala zakwasy i czuje , że od dwóch dni są cięższe. Możliwe? ;)

Ostatnia edycja:
ania aneczka, mnie troszkę przestały boleć, a strasznie bolały, takze mozliwe :tak: I też to nowość była dla mnie bo z Ada w ciąży mnie nie bolały.

mi narazie nie puchną palce, z Łukaszkiem w ciąży zdjęłam chyba w 6 miesiącu i mogłam wcisnąć 2-3 miesiące po porodzie dopiero.

Darian rekawiczki tylko bezpudrowe dla alergików. Jakieś mi mama ma przynieść z pracy, bo tego to masę dostają, ponoć własnie dla alergików. Koniecznie napisz mi nazwę maści :tak: A prace domowe, póki całkowicie dłonie się nie zaleczą, przerzuciłam na małża. A co tam, niech robi :-D

Tak to jest niestety, że konowały zawsze się trafią, a później cierpi cała służba zdrowia. Na szczęście mam zaufanie do swojego lekarza, sprawdzony nie tylko przeze mnie :tak:

Petra to bardziej krem niż maść CETAPHIL DA Ultra dla suchej, wrażliwej skóry :) mam nadzieję że pomoże

ja nie puchlam i nie puchnę, tfu tfu. Pierścionek i obrączkę zdjęłam w domu jadąc na cc. Nogi tez mi nie puchną. mam skurcze łydek i dloni oraz stóp za to, ale mam brac aspargin na noc

Darian dziekuję przeogromnie! Jutro zaraz lece do apteki. Mam nadzieję, że pomoże :baffled: Niedawno dłonie tak zaczęły mnie swędzieć, że zaraz się popłacze z bezsilności :angry:

Petra mam tylko nadzieje że recepty nie będziesz potrzebowała
a też ci się robią takie bordowo fioletowe jak włożysz je do ciepłej wody bo mi tak, kuźwa jak to wtedy boli maskara :/

reklama
Cetaphil jest dobry. B. też go miał jak leczył się bardzo mocno wysuszającym antybiotykiem na trądzik. Bardzo dobrze nawilża :tak:

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Do góry