reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Nasze odczucia, samopoczucia, objawy, dolegliwości itp.

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
reklama
Wika, a kiedy po porodzie mogłaś założyć obrączkę??
nie chcę jej zdejmować :((

Wika, a kiedy po porodzie mogłaś założyć obrączkę??
nie chcę jej zdejmować :((
kurcze Ann ja mam tak jak ty zaczynaja mi palce puchnać, obrączką puki co kręcę sciągam do połowy i zakładam...ale czuje że już coraz ciężej jest z nią... i też nie chcę jej ściągać ale chyba wyjścia nie bedzie :crazy:

Ann, od razu. :tak::tak:M. mi przywiózł do szpitala w niedziele ( urodziłam w sobotę). Ja poprzednio bardzo puchłam... ręce twarz, nogi.... masakra a była zima:crazy::crazy: boję się teraz tego też... ale na razie jest lepiej niż ostatnio

ja zauwazyłam, że bardziej puchnę jak na dworze robi się cieplej, im cieplej na dworze tym moje paluchy bardziej puchną....ostatnio w niedzielę było śliczne słonko i ręcę mi spuchły od niedzieli pogoda taka sobie i mam spokój...

u mnie to już nie ma szans wbić się w obrączkę.. myślę że jak bym jej nie zdjęła wcześniej to teraz miałabym problem i to wielki...

i jeszcze mnie tak łydki bolą .. :baffled:

mi też bardziej puchną jak jest ciepło, no i wydaje mi się, że jak długo przy kompie siedze i naparzam w klawiaturkę to też!

pamiętam, że na ślubie M. mi ledwo mógł wcisnąć obrączkę, minęło mi dopiero w połowie podróży poślubnej :D

zastanawiam się czy jej sobie nie powiekszyć...

reklama
hmm ann a jak po porodzie ci palce "odpuchną" to bedziesz zmniejszać?
ja położyłam spokojnie leży i na mnie czeka, jeszcze 3mc :tak:

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Do góry