reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Nasze odczucia, samopoczucia, objawy, dolegliwości itp.

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
na moje zaczynające się paskudne skurcze łydek i stóp w nocy mam brać aspargin na noc, w zestawie witamin jest b. mało magnezu (przynajmniej w Matruelle)

reklama
czy was też bola plecy, tak mniej wiecej po środku? Wydaje mi sie ze to za wcześnie a zaczyna mnie irytować ten bół bo jak bym się nie ułożyła to boli czy stoję, siedzę czy leżę.

Mnie boli w krzyżu po prawej stronie i tam też chrupie od czasu do czasu :sorry2:. Wczoraj też trochę mnie lędźwie bolały :-(

Mnie od kilku dni, może kilkunastu, okropnie boli miednica :szok: do tego lewa kulka biodrowa... wstać z łóżka nie mogę. Piersi mam wielkie i bolące, ale cóż trzeba pocierpieć dla Dzidzka ono najważniejsze.

ja rozypuję się od wczoraj :-) bóle piersi i kręgosłupa prawie bez przerwy :-( nawet spać nie mogłam, ale to wina mojego męża. Leżałam sobie wieczorem u rodziców w domu i mały sobie szalał :-) a mój mąż: jedziemy do domu. To wstałam i pojechaliśmy i wtedy zaczął mnie boleć kręgozłup - pewnie mały w zemście gdzieś się wcisnął :-)

mnie tez biodra bola, kosc lonowa znowu i skora znowu jest napięta na brzuchu, czasem swedzi chyba sie rozrasta

no i zaczęło się u mnie małe narzekanko ...
w nocy (już chyba 2 albo 3 noc ) budzę się .... z mokrą ręką ... cycolki mi wylewają :szok: w dzień nie , ale w nocy mam mokre ...a śpie bez koszulki bo z koszulką to dramat....więc moką rękę mam od spania na boku ;-) lece do łazienki i się wycieram :-D
no i wczoraj wyskoczyłam z wyra jak poparzona , obudził mnie skurcz łydki ,tak mocny że ryczałam prawie...ale przeszło ....

reklama
Ja też w nocy się męczę niestety bo ta lewa pachwina boli coraz mocniej. To musi być jakiś ucisk. Chyba mnie gin na jakieś badania skieruje bo po nocy wstać normalnie nie potrafię :baffled:

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Do góry