reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Nasze odczucia, samopoczucia, objawy, dolegliwości itp.

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
reklama
Dziewczyny, a ja panikuje na sama mysl - POROD !!! :szok::szok::szok::eek::eek::eek:

a ja WAM powiem kobitki że jeszcze jakoś nie myślę o porodzie, za to bardzo przewrażliwiona jestem na punkcie maluszka no i wszystkich inf. na ten temat. (Moim znajomym w jednym tygodniu - 2 różne osoby - zmarły dzieciaczki w 7 miesiącu ciąży i to pewnie dlatego) Jak przychodzi do wizyty to trzęsę gaciami żeby wszystko było oki. Teraz też mam stracha przed poniedziałkiem. Oby było wszystko oki.

powiem tak, nic się nie dzieje bez przyczyny.. więc jeżeli nasze ciąze przebiegają prawidłowo to nie ma co się martwić :)

dokładnie też tak sądzę tylko że to czasami silniejsze ode mnie !!!
Na szczęście mam WAS i istotnych rzeczy można się tutaj dowiedzieć !!!

A pytanie z innej beczki...

Czy Wam sie łuszczą sutki??? Mam na mysli te same koncowki. Mnie takie gruzełki sie złuszczaja, Maja taki podżółtawy kolor i na staniku mi czasem slady zostaja...

a ja staram się nie patrzeć na poród jako na PORÓD tylko na czynność dzięki której dostanę to o czym zawsze marzyłam, podobnie było z zabiegami związanymi z aparatem ortodontycznym miałam mnóstwo zabiegów komplikacji i wszystko straaaasznie bolało, ale w mojej głowie widziałam piękny uśmiech, teraz widzę moment kiedy kładą mi moje wyczekane maleństwo na brzuchu, a on taki wystraszony krzyczy patrząc na mnie:-)

reklama
Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Do góry