reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Nasze Obawy

z tego co wiem, to jonshon, czy jak go się tam pisze, bardzo często uczula. poza tym ma dość mocny zapach. w sumie jest to firma na którą noworodki i niemowlaki mają najczęściej uczulenie.

reklama
CZESC DZIEWCZYNY!!! TERAZ JA WAS ROZSMIESZE HIHIHI

no wiec czlowiek nie zdaje sobie sprawy jak bardzo urosl mu brzusio do momentu az w zeszly weekend nie stalam przy piecu i stwierdzilam ze zrobie sobie budyn. No i by nie bylo w tym nic dziwnego, wlalam mleko do garnka i jak sie zaczelo gotowac to dolalam ten budyn i jak stalam i mieszalam w tym garnku na pierwszym z brzegu palniku to zrobilo mi sie tak cieplo w brzusia ale nic. No i po chwili jak zaczelo mnie palic jak cholerka za przeproszeniem to spojrzalam i uswiadomilam sobie ze brzusio byl na 2 cm od garnka:szok: :laugh2: bo tak urosl ze juz nie moge gotowac na pierwszym palniku chyba ze stojac bokiem:-D :-D . Dobrze ze bluzka mnie sie nie zaczela wedzic:-D :-D

Ja w ogole mam apetyt na slodycze wiekszy niz normalnie, szczegolnie na czekolade...moze to brak magnezu a moze moja niunia jest malym lakomczuchem :-)

ja tam nie wiem ale wlasnie wrocilam z McDonalda:-D :-D :-D :-D bo musialm zjesc sobie loda z czekoladowa polewa. Dobrze ze mam McDonalda 5 min od domku:-D :tak: ;-)

a ja myślałam,że tylko mnie ciągnie do "mcDosia" :-) tylko,że mnie na "bigmaki";-)

reklama
Niuni i Efilo ja tez lubie Bigmaka haha jednak jak z czegos trzeba wybrac to wybiore loda bo sandwicha w domku moge zrobic.

Do góry