Dzięki dziewczyny za wsparcie. Powiedziałam wszystkim o co biega i mówie albo mi pomożecie albo szukam sobie zastepstwa, no powiedzieli że pomogą!!! No i pomagają, pracę kończę jak się zmęczę, zazynam godzinę później, torby i laptop są noszone za mnie, a na długiej przerwie dostaje pączka ;-) po pracy leżę i czytam książkiD ale jestem grzeczna, az się sama sobie dziwie, bo odzuciłam dziś fajne i opłacalne zlecenie ... taka byłam
reklama
jolka111
mamy czerwcowe 2007 Entuzjast(k)a
Właśnie znowu zaczął mnie boleć brzuch i nie bardzo wiem dlaczego. Przed południem myślałam, że to od spodni, ale teraz na pewno nie. To taki ból po prawej stronie dołu brzucha. Jakby jajowód, jajnik albo coś takiego. Nie bardzo sie na tym znam. Dodam, że przed ciążą też mnie tam czasami pobolewało.
Czy to może być np wyrostek? Chociaż wydaje mi się, że to trochę za nisko.
Czy to może być np wyrostek? Chociaż wydaje mi się, że to trochę za nisko.
Hmm... ciężko powiedzieć. Spróbuj położyć się na plecach i unieść dość wysoko prawą nogę (niech Ci ktoś pomoże) - boli mocniej? To jeden ze sposobów sprawdzania wyrostka. A przy uciskaniu?
Wielokrotnie miałam ostre bóle jajników (torbiele pękały) i nigdy nie było wrażliwości na ucisk. Ból od jajników (wyrostka też) może promieniować aż na plecy - więc trudno powiedzieć.
Mówiłaś o tym ginowi? Może przedzwoń dla spokoju?
Wielokrotnie miałam ostre bóle jajników (torbiele pękały) i nigdy nie było wrażliwości na ucisk. Ból od jajników (wyrostka też) może promieniować aż na plecy - więc trudno powiedzieć.
Mówiłaś o tym ginowi? Może przedzwoń dla spokoju?
E
efilo
Gość
Jolka,
mnie tak boli. Już pisalam że byłam z tym u gina. Zrobilismy wspolnie wszystko co się dało, więc teraz jak coś takiego czuję to tylko zagryzam zęby.
Ale powiem Ci że duże prawdopodobieństwo że to od spodni i teraz odczuwasz reperkusje. Bo mi się to za każdym razem działo jak wychodziłam w przyciasnych ciuchach (i czułam po powrocie). Dzisiaj to samo.
mnie tak boli. Już pisalam że byłam z tym u gina. Zrobilismy wspolnie wszystko co się dało, więc teraz jak coś takiego czuję to tylko zagryzam zęby.
Ale powiem Ci że duże prawdopodobieństwo że to od spodni i teraz odczuwasz reperkusje. Bo mi się to za każdym razem działo jak wychodziłam w przyciasnych ciuchach (i czułam po powrocie). Dzisiaj to samo.
jolka111
mamy czerwcowe 2007 Entuzjast(k)a
To chyba rzeczywiście nie wyrostek, bo nie boli aż tak bardzo i przechodzi po chwili (pod warunkiem, że nie chodzę). A dziś jestem już "wystojona" w spodnie ze "skarpetą" i mam dziwne wrażenie, że zaraz mi spadną, chociaż dodatkowo związałam je sznureczkiem. Mąż prawie mnie zmusił do ubrania ciążówek, ale w sumie nie ma sięco dziwić w pasie przybyło mi już conajmniej 10cm.
E
efilo
Gość
Czekamy na sprawozdanie :-)
reklama
Podziel się: