reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Nasze Obawy

reklama
Ja zazdroszcze leniuchowania. Oczywiście nie przymusowego.
Niestety co dzień musze dreptac do pracki.
A w weekend jade do szkółki :wściekła/y: Kiedy bedzie choc chwilka odpoczynku?

Nie martwcie się ja pracuję prawie na 1,5 etatu a popołudniami jeszcze dorabiam, a gdzie tu prace domowe?:crazy:

Jolka to ręce sobie możemy podać. Ja pracuje 120 km od domku i w komforcie żyje tylko przez weekendy z czego pół dnia poświecamy z Kotem na porządki... ehh co robić trza byle do przodu póki sama moge buty związać, potem gorzej bedzie :-p

Efilo z tym moim usg ze nic nie zobaczę to chodziło że serduszka nie dojrzę w badaniu przez powłoki a nie że dzidzi nie dojrzę;-)

Aaaa
no nie załapałam po prostu siwucha :sorry2:
Pewnie pisałaś że widziałaś dzidzi gdzieś wcześniej ale to nie do spamiętania :-)

No serduszko to pewnie faktycznie nie. Ja ledwo ledwo widziałam. Mimo że to dopochwowe.

Efilo a pytałaś gina o wydruk? Może on zakłada, że wszyscy wolą film?
A ja serduszko widziałam baaardzo wyraźnie :-D Nie było wielkie ale bardzo intensywnie pulsowało :-D

reklama
ja widziałam narazie moją kruszynkę w 6tc, może niedługo wypatrzę serduszko, bo jutro przez te moje zawroty głowy gin chce mni widzieć u siebie na dyżurze. cóż, przynajmniej mnie przebadają, bo że z dzidzią wszystko ok to już wiem :-) do zob. za kilka dni

Do góry