reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Nasze Obawy

reklama
Efilo a dlaczego się denrwujesz?? czy ostatnie usg wyszło źle?? Z tego co pamiętam to ok, ja byłam w ten poniedziałek na usg i wszystko dobrze tylko że lekarz zrobił usg przez powłoki i ani zdjęcia nie dostałam ani nic nie zobaczyłam bo powiedział że przez powłoki to tylko on w tak wczesnej ciąży wyczyta a powiedział że serduszko jest i wzrost też ok(ale nie powiedział dokładnie ile:-(). Było to bardzo szybkie usg, chciał tylko zobaczyć serduszko i tyle, bo powiedział że nie mozemy tak często tego robić. Kolejną wizytę mam na 11 grudnia i wtedy zobacze wszystko-mam nadzieję;-) ...ach dzisiaj już mdłości przeszły i wymioty-to dobrze ufff, mam nadzieję że głowa już nie będzie mi tak pękać

Siwucha,
jak wszystko ok to sie nie ma co martwić. Swoją drogą to dziwne że 'tylko on nie jest ślepy'. Ja miałam pierwsze usg robione jak zarodek jeszcze był tylko kuleczką i widać było jak na dłoni :tak: Ale zdjecia też nie dostałam :no:

O swoim już nie chce marudzić, bo ileż można o tym czytać ;-)

Ja też drugi raz tego błędu nie popełnie i mam nadzieje, że już w środę dostaniecie tu śliczne zdjęcie 12 tygodniowego Maleństwa.

Hejka cała nocke nie spałam,bo przy kapieli w pipi wygrzebałam podbarwiony sluzik ,zaraz wziełam duphaston, brzuszek pobolewa ,mam brać lutaine do pipi i odpoczywac :sorry:

Gosiu nie martw się, tylko grzecznie leż, leniu**** i się oszczędzaj :tak: I już więcej nigdzie nie grzeb!;-) Będzie dobrze - mnóstwo kobiet ma leciutkie upławy i przechodzą :tak:

(buehehehe - niesamowite, że wykropkowało mi słowo o lenieniu się :) )

reklama
Do góry