reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Nasze nocki z naszym potomstwem i wieczorne zasypianie

u nas lekarz powiedział ze dzieci którymi sie ma kto zajmowac i maja duzo zabaw w dzien to maja wiecej snów i w nocy przezywaja wszystko co własnie objawia sie takim płaczam przes zen i powiedziała ze dzieci w domach dziecka np nie maja tyle zabaw i im sie nic nie sni dlatego noce maja spokojne.

a moje serduszko ma coraz bardziej akrobatyczne pozy snu ostatnio o 6 rano taki widok zastalam....
img3034tn6.jpg

reklama
No ja też śpię z kacperkiem tzn. wieczorkiem jak uśnie to kładę go do łóżeczka i śpi tam zależy do 24.00 lub do 2.00 w nocy, ale jak zacznie się kręcic lub popłakiwac to wstaję i biorę go do siebie i tak juz śpimy do rana, on w chwili gdy go kładę na moje łóżko automatycznie zasypia. No praktycznie od chwili gdy Kacper sie urodził mąż wylądował w drugim pokoju ( zamieniłam se starego chłopa na młodego hi,hi,hi ). Czasem Wojtek przebąkuje coś, może będę spać z Wami ,wróce do naszego łóżkam, ale ja jakoś na to bardzo nie reaguje ! Małpa ze mnie no nie ???? Ale jakos bym sie stresowała że przygniecie małego w nocy i bym chyba nie spała !? No ale moze wyprobujemy to w jakąś nockę !?

Anzk no nie wiem, ale ja bym nigdy męża nie wygoniła z łóżka!:szok: Dziecko ma spać samo, a rodzice osobno. Nauczysz Kacperka spać z Tobą i będziesz miała przekichane do przedszkola , albo i dłużej. Ja na twoim miejscu szybko wprowadzałabym zmiany- póki jeszcze łatwiej, bo dzieci mniej kumate są. A wasze małżeństwo na tym nie cierpi????

Heksa- świetna ta twoja Nati:tak:

wow anzyjk podziwiam meza:tak:ja sie ciesze ze wczesie nauczylam maja sama sapc w lozeczku,ale ostanie tygodnie laduje u nas i mi to nie pasi,a nie mezowi,hihihi,ale zbieramy sie do ostarego terningu,przez moja chorobe czekamy,ale dzis moge ja pochwalic przespala od 7.30-5.30 wiec caliekm niezle,zobaczymy jak dzis:baffled:

u nas sie uspokoilo...... narzie labnie spimy tylko z zasypianiem zaczeła czekac na mame i nie zasypia o 9.30 tylko jak sie ze mna przywita po przytula po 22 idzie nie podoba mi sie to ale nie da rady wczesniej jest placz...

ja spię osobno z moich chłopem od 6 miesiąca ciąży mimo że mam wielkie łózko w sypialni ... on koszmarnie chrapie i mnie budzi to ja nim wtedy szarpę bo tylko wtedy przestaje chrapać a do tego ja sie strasznie rozpycham a w ciązy to juz w ogle on się ze mną nie wysypiał. I dzięki temu ze spimy od ponad roku osobno to sie wysypiamy - jakoś nie uwazam że moje małżeństwo na tym cierpi ..... Myśle ze bardziej cierpiało jak przez ponad 4 lata spaliśmy razem.....Ale wtedy mogliśmy sobie odespać po poludniu a teraz to juz nie bardzo . Wolę spac osobno i być wyspana co drugą noc (bo sie tak zmieniamy do Marysi) niz chodzić po ścianach tylko dla zasady ze maż i żona powinni spac razem. mamy trzy pokoje i każy śpi w swoim hehe:-D:-D

reklama
Dziecki Bardziej Kumate Wyczowaja Kiedy Wracamy Wiec Czeka,nataka Czasmi Na Tate Czeka,ale Ja Jaj Klade I Jest Ok,ale Jak Go Uslyszy Kiedy Juz Zasypia To Jest Wolanie Dada.....

Do góry