No moj dzis bankowo mial zle zny chyba ze go brzuszek bolal albo cos bo nagle jak nigdy obudzil sie o 4 rano z placzem i dopiero jak go wzielam na rece dalam herbatki i utulilam to po jakims czasie zasnal. Potem obudzil sie jakos miedzy 6 a 7 Adam go przyniusl do nas i spalismy dzis do 9 wiec nie jest zle a zasnal wczoraj ok 21.30. tak jak przewaznie tyle ze ostatnio wstawal nam o 7 rano
reklama
heksa
MAJOWA MAMA 06` Mamy lipcowe'08
wiem maxin i dzis mala dała czadu od 24do1 w nocy co sie uspokoiła nie doszlam do swojego wyrka jak spowrotem płacz taki przez sen az mi jej zal było a z drugiej strony stałam nad łuzeczkiem nie dotykajac jej spala jak tyllko krok za drzwi to płacz skąd wie ze wychodze???
masakra a do tego jak nigdy przez ostatnie 8m-cy dzis wstała o 6 rano szok....
nie wiem co sie dzieje do lekarza musze isc.
masakra a do tego jak nigdy przez ostatnie 8m-cy dzis wstała o 6 rano szok....
nie wiem co sie dzieje do lekarza musze isc.
heksa
ja nigdy w nocy nic nie dawalam pic czy jesc nawt do głowy mi nie przyszło......
jak myslisz to moze byc po tym co w ciagu dnia sie działo?? powinna byc padnieta i spac jak zabita w nawiasie oczywiscie....
nie rozumiem tych dzieci a takie nocki wyprowadzaja mnie z równowagi tym bardziej ze tylko ja wstaje po 10 mam szczeze dosc i zaczynam kląc na czym swiat stoi
jak myslisz to moze byc po tym co w ciagu dnia sie działo?? powinna byc padnieta i spac jak zabita w nawiasie oczywiscie....
nie rozumiem tych dzieci a takie nocki wyprowadzaja mnie z równowagi tym bardziej ze tylko ja wstaje po 10 mam szczeze dosc i zaczynam kląc na czym swiat stoi
heksa
moja jest duzo na świerzym powietrzu z niania w spokoju i zabawie sama nie wiem a co noc to gorzej ide spac bo nie wyrobie.....
kasiaczek82
Majowa Mama 2006
bosze dziewczyny ciekawe jak dlugo jeszcze tak nie bedziemy spac przecie nasze maluchy juz rok maja !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
moj jak mu zeby ida to powraca do nacnego jedzenia a tak to budzi sie ok 6-7 rane taka beka
a ja sie tak boje tego lotu z malym jak nie bedzie chcial wogole spac normalnie (ale chyba nie wytrzyma 28 h bez spania tym sie pocieszam hehehe) bo ja napewno nie bede bo przecie musze go pilnowac
i nie wyobrazam sobie jedzenia z nim znaczy jak ja bede jadla buuuu
moj jak mu zeby ida to powraca do nacnego jedzenia a tak to budzi sie ok 6-7 rane taka beka
a ja sie tak boje tego lotu z malym jak nie bedzie chcial wogole spac normalnie (ale chyba nie wytrzyma 28 h bez spania tym sie pocieszam hehehe) bo ja napewno nie bede bo przecie musze go pilnowac
i nie wyobrazam sobie jedzenia z nim znaczy jak ja bede jadla buuuu
Agnes78
MAJOWA MAMA '06
Moja koleżanka mówiła mi, że dopóki jej córki nie skończyły 3 lat to nie przespała ani jednej nocy.
reklama
wesolutka
MAJOWA MAMA 06` Fan(ka)
heh, to troche przed nami
nie karmie adasia cyckiem od tygodnia, przez kilka dni spal mi fajnie, bo od 21.30 do 5, potem dawalam mu mleko i jeszcze kimal. Myslalam, ze jak przywyknie do nowej sytuacji w ogole nie bedzie dostawal w nocy jesc, a tu dzis wstawal i probowal mnie ssac trzy razy! musialam dac mu mleko po polnocy, kolo trzeciej laskawie zadowolil sie herbatka i przed 6 znowu mleko. w ogole ale to w ogole nie chce pic wody. mam nadzieje, ze te pobodki to tylko chwilówka, bo jesli niekarmiac cyckiem mam wstawac po kilka razy w nocy zeby go karmic butelka to bez sensu przeciez
nie karmie adasia cyckiem od tygodnia, przez kilka dni spal mi fajnie, bo od 21.30 do 5, potem dawalam mu mleko i jeszcze kimal. Myslalam, ze jak przywyknie do nowej sytuacji w ogole nie bedzie dostawal w nocy jesc, a tu dzis wstawal i probowal mnie ssac trzy razy! musialam dac mu mleko po polnocy, kolo trzeciej laskawie zadowolil sie herbatka i przed 6 znowu mleko. w ogole ale to w ogole nie chce pic wody. mam nadzieje, ze te pobodki to tylko chwilówka, bo jesli niekarmiac cyckiem mam wstawac po kilka razy w nocy zeby go karmic butelka to bez sensu przeciez
Podziel się: