reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Nasze nocki z naszym potomstwem i wieczorne zasypianie

Jakub z nami podziwiał sztuczne ognie, a Piotrka nie mogliśmy dobudzić. Rano miał do nas pretensje, że go nie obudziliśmy :-)

reklama
Gosiek nie załamuj mnie. Miałam nadzieję, że tylko dolne jedynki są takie bolesne przy przebijaniu się. Załamka....

ola o - pokarm ci nie zaniknie - gdy będziesz karmić piersią. Moja koleżanka od kilku miesięcy w pracy nie odciąga - a małego nadal karmi ( ma już 9 miesięcy) - moim zdaniem laktacje pobudza dziecko a nie odciągacz - on zciąga tylko nadmiar- a gdy laktacja sie unormuje - ne powinno być tego mleka tak dużo do odciagnięcia - ja sie katuję - bo mojej mamie łatwiej mleko podać gotowe niż mieszać mieszanki - tym bardziej, ze mój ma skazę -a więc w sklepie nie kupie mleka. Nie załamuj sie tylko przyklejdziecko do cycka i tak chodź przez jeden lub 2 dni. Mi w pon. zawsze więcej mleka leci. A .... jakmało piję to też mam mało mleka. Ja jescze podczas odciągania - masuję ( czytaj. wyciskam mleko z piersi)

kasiunka
- mój nie marudzi tak jak kiedyś - za to namiętnie gryzie mnie już mam kilka siniaków) - bo go zęby swędzą. Czasami tylko coś pomarudzi. Widocznie wtedy coś się dzieje - może ucisk itp.

wITAM W NOWYM ROKU
mY PO POWROCIE ROZLEGOLOWANE MAMY WSZYTSKO,MALA W KRAJU ZAMAST JESC GODZINE WCZESNIEJ BO W aNGLI JEST WLASNIE GODZINA WCZESNIEJ,A ONA SOBIE WSZYTSKO PRZESTAWILA O 2H DO PRZODU,PIERWSZE NOCKI W KOJCU CIEZKO JEJ BYLO SPAC,WGOLE DUZO ZIMNIEJ W DOMU NIZ U NAS,GDY SIE PRZYZWYCZILAM TO BYL CZAS WYJAZDU,A W DOMU WCZORAJ ZASNELA Z TRUDEM,A OBUDZILA SIE O 5.30 I ZA NIC NIE CHCIAL WROCIC SPAC,NAWET W NASZYM LOZKU NIE POMOGLO,A ZAWSZE DZIALALO:szok: dZIS JEST MARUDNA BO SPAC NIE CHCE,A JESTEMY W PRACY,TYLE ZMIAN DLA NIEJ I PEWNIE JEST ZGUBIONA CO SIE DZIEJE BIDULA:szok:

reklama
Do góry