CUTUJĘ:
NASTĘPNY CYTAT:
Ja się czuję obrażona - oburzyłaś sie tak jakbym nie wiem co napisała. A ja zaczęłam tą rozmowę wiec odczuwam ze to co napisałas był do mnie
i do Angie. I było to nawet bardzo chamskie.
Nie MASZ PRAWA MNIE OBRAŻAĆ a jeśli chcesz wyrazić swoje zdanie mozesz to zrobić w kulturalny sposóba a nie nabzdyczać sie jak stara kokota. Ja ci nigdy nic złego nie powiedziałam więc NIE MASZ PRAWA pisac takich rzeczy. Nie puszczam pawia nie jest to dla mnie obrzydliwe tylko napisałam, że jak matka KARMI TAKIE DUŻE dziecko to jest to niesmaczne. Nie wydaje mi sie żebym swoją wypowiedzią kogos uraziła. nie napisałam tego na zasadzie - ale jesteście po******. A ty po mnie pojechałaś jak po lysej kobyle. I TO JEST DYSKUSJA NA POZIOMIE???? ŻENADA BIEDONKA. Przykro mi bardzo, ze po takim czasie znajomości przeczytałam tu takie słowa. NIe chciałabym żeby doszło do tego ze bedę musiała bojkotować twoje posty. A jak tak dalej się będziesz odzywać to sory ale mnie zmusisz do tego!!!!!!!
Widze ze ty nawet nie poczuwasz do winy!!!!
.
a co do tego czy to smaczne,czy niesmaczne to dla mnie jest po prostu śmieszne.
Kur.wa niesmaczne. Jak karmienie własnego dzieciaka moze byc niesmaczne? Niesmaczne to było jak jako bobas wysmarowałam całe wyro,siebie i szafę gównem-to było niesmaczne!
a tam poza tym to ale mi narobiłyście ochoty na karmienie fuck.
. dobra,bo pierdole.no kur.wa niesmaczne.... nie do wiary
NASTĘPNY CYTAT:
.Dla mnie to po rpostu śmieszne i absurdalne.Finito,bo mi ciśnienie skacze,a nie palę((
Ja się czuję obrażona - oburzyłaś sie tak jakbym nie wiem co napisała. A ja zaczęłam tą rozmowę wiec odczuwam ze to co napisałas był do mnie
i do Angie. I było to nawet bardzo chamskie.
o czy Ty mówisz? jakie opieprzam???Ty masz swoje zdanie ja mam swoje. dla Ciebie to niesmaczne,a dla mnie nie. Co do karmienia to co Ty dziewczyno sugerujesz,że skoro dziecko potrafi wytwarzac przeciwciałą to po 4 miesiącu out i koniec karmienia? przecież chodzi też o trawienie,dojrzaośc układów. Nie wciskaj mi,ze nie weisz dlaczego pediatrzy zalecają karmienie alergików do 2 roku życia. Co za pier.dolenie,że niesmaczne kur.wa wiesz co. Majtki opadają. Po prostu Nie ciagnę tematu. Może se to byc dla Ciebie jakie se tam chce.Niesmaczne,obrzydliwe,mozesz pawie puszczac na sam widok i naprawdę mam to gdzieś. Ale skoro Ty masz prawo powiedziec,że to dla Ciebie niesmaczne to ja mam prawo powiedziec,że dla mnie to jeden z większych absurdów jakie słyszałam,więc idź zajarac i się odpręż
Nie MASZ PRAWA MNIE OBRAŻAĆ a jeśli chcesz wyrazić swoje zdanie mozesz to zrobić w kulturalny sposóba a nie nabzdyczać sie jak stara kokota. Ja ci nigdy nic złego nie powiedziałam więc NIE MASZ PRAWA pisac takich rzeczy. Nie puszczam pawia nie jest to dla mnie obrzydliwe tylko napisałam, że jak matka KARMI TAKIE DUŻE dziecko to jest to niesmaczne. Nie wydaje mi sie żebym swoją wypowiedzią kogos uraziła. nie napisałam tego na zasadzie - ale jesteście po******. A ty po mnie pojechałaś jak po lysej kobyle. I TO JEST DYSKUSJA NA POZIOMIE???? ŻENADA BIEDONKA. Przykro mi bardzo, ze po takim czasie znajomości przeczytałam tu takie słowa. NIe chciałabym żeby doszło do tego ze bedę musiała bojkotować twoje posty. A jak tak dalej się będziesz odzywać to sory ale mnie zmusisz do tego!!!!!!!
Widze ze ty nawet nie poczuwasz do winy!!!!