A ja moge sie pochwalic ze moja corcia ma juz 8 zabkow , dwojki na dole sie przebily
reklama
a moja kochana wstala dzis o 1 i chciala sie bawic zmienilam jej pieluszke ponosilam pospiewalam i dalam butle i dopiero zasnela ...dawno takiej akcji u nas nie bylo
katrinm5
Fan(ka)
Gratulacje:-)A ja moge sie pochwalic ze moja corcia ma juz 8 zabkow , dwojki na dole sie przebily
Babcia mówi że Grzesiowi idą górne 3 albo 4
Buziaczku gratulujemy Blani ząbków.:-)
Katrin szybkiego i bezbolesnego przebicia się ząbków dla Grzesia.
A u nas zastój. Od wielu tygodni Grzesiek gryzie palce (i nie tylko;-)) wkładając sobie głęboko do buźki, ale ja tam nic nie widzę, ani nie czuję.
Katrin szybkiego i bezbolesnego przebicia się ząbków dla Grzesia.
A u nas zastój. Od wielu tygodni Grzesiek gryzie palce (i nie tylko;-)) wkładając sobie głęboko do buźki, ale ja tam nic nie widzę, ani nie czuję.
A propos zmieniacie pieluchy w nocy swoim maluchom? Ja zauważyłam, jak rano biorę go do karmienia, to ma pustą pieluchę. I zapełnia mu się w zasadzie jak już faktycznie wstanie.a moja kochana wstala dzis o 1 i chciala sie bawic zmienilam jej pieluszke ponosilam pospiewalam i dalam butle i dopiero zasnela ...dawno takiej akcji u nas nie bylo
ja musialam ja zmienic bo byla strasznie ciezka i mokra, pewnie dlatego bylo jej nie wygodnie Blania duzo pije i duzo sika ale w nocy nie zmieniam rano odrazu po przebudzeniuA propos zmieniacie pieluchy w nocy swoim maluchom? Ja zauważyłam, jak rano biorę go do karmienia, to ma pustą pieluchę. I zapełnia mu się w zasadzie jak już faktycznie wstanie.
jasmina111
Fan(ka)
Wczoraj wlasnie zauwarzylam ze Dawidek ma gorna czworke. Poszla bezbolesnie, bez marudzenia. Troche nawet ja przegapilam :-tak::-)Wlasnie zauwazylam ze przebila sie lewa gorna czworka:-) Razem bedzie juz 9:-)
Czyli meldujemy sie z 9 zebolkami:-):-):-)
Blaneczka umie tanczyc i robic obroty kilka razy na raz az sie jej zakreci w glowie , i sama zjesc kolacje np parowke , zapcha sie az ma policzki jak chomik ale jje ladnie
reklama
julkowa
Agentka 002 :-)
Gratulacje dla Blani-szkoda ze nie możemy zobaczyć tych tańców.Julek też sam wcina to co mu pokroję na talerzyk,na razie tylko raczkami.
A zaskakuje mnie z dnia na dzień.
Ostatnio jak wkładałam baterie do jego rowerka(panelu)posługiwałam sie śrubokrętem co chwilę sprawdzając czy wszystkie guziczki grają,a gdy skończyłam Julek wziął śrubokręt i zaczął pomnie poprawiać włącznie ze sprawdzeniem wszystkich guziczkówi co chwile kręcąc przy śrubkach
Ale sie uśmiałam.Ciekawe co miał na myśli robiąc to"że to on jest teraz jedynym facetem w domu i że on to zrobi lepiej"
A zaskakuje mnie z dnia na dzień.
Ostatnio jak wkładałam baterie do jego rowerka(panelu)posługiwałam sie śrubokrętem co chwilę sprawdzając czy wszystkie guziczki grają,a gdy skończyłam Julek wziął śrubokręt i zaczął pomnie poprawiać włącznie ze sprawdzeniem wszystkich guziczkówi co chwile kręcąc przy śrubkach
Ale sie uśmiałam.Ciekawe co miał na myśli robiąc to"że to on jest teraz jedynym facetem w domu i że on to zrobi lepiej"