reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Nasze maluszkowe rozterki

reklama
Buziaczku gratulujemy Blani ząbków.:-)

Katrin szybkiego i bezbolesnego przebicia się ząbków dla Grzesia.:tak:

A u nas zastój.:baffled: Od wielu tygodni Grzesiek gryzie palce (i nie tylko;-)) wkładając sobie głęboko do buźki, ale ja tam nic nie widzę, ani nie czuję.:confused::sorry2:

a moja kochana wstala dzis o 1 i chciala sie bawic zmienilam jej pieluszke ponosilam pospiewalam i dalam butle i dopiero zasnela ...dawno takiej akcji u nas nie bylo :no:
A propos zmieniacie pieluchy w nocy swoim maluchom? Ja zauważyłam, jak rano biorę go do karmienia, to ma pustą pieluchę.:confused: I zapełnia mu się w zasadzie jak już faktycznie wstanie.

A propos zmieniacie pieluchy w nocy swoim maluchom? Ja zauważyłam, jak rano biorę go do karmienia, to ma pustą pieluchę.:confused: I zapełnia mu się w zasadzie jak już faktycznie wstanie.
ja musialam ja zmienic bo byla strasznie ciezka i mokra, pewnie dlatego bylo jej nie wygodnie :no:Blania duzo pije i duzo sika :sorry2:ale w nocy nie zmieniam rano odrazu po przebudzeniu :tak::tak:

reklama
Gratulacje dla Blani-szkoda ze nie możemy zobaczyć tych tańców.Julek też sam wcina to co mu pokroję na talerzyk,na razie tylko raczkami.:tak:

A zaskakuje mnie z dnia na dzień.:tak:
Ostatnio jak wkładałam baterie do jego rowerka(panelu)posługiwałam sie śrubokrętem co chwilę sprawdzając czy wszystkie guziczki grają,a gdy skończyłam Julek wziął śrubokręt i zaczął pomnie poprawiać włącznie ze sprawdzeniem wszystkich guziczków:laugh2:i co chwile kręcąc przy śrubkach :laugh2:
Ale sie uśmiałam.Ciekawe co miał na myśli robiąc to"że to on jest teraz jedynym facetem w domu i że on to zrobi lepiej":laugh2:

Do góry