reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Nasze maluszkowe rozterki

reklama
ojjj moja julka tez rozne dziwne rzeczy umie:-Dpo kapieli smaruje sie balsamem barodz jej sie to podoba czesze sobie wloski grzebykiem je sama z upki i z iemniaczki wszystko co sie da
ostatnio sama zjadla jogurt ale w szytsko wokol bylo jogurtowe
najlepiej jej wychodzi chowanie sie do kosza na zabawki jak chce zmienic pampersa:-D:-D malowanie
oj te nasz edzieciaczki to sa niesamowite a
buziaczku a co to jest glupek na glowie:confused::happy:

Antoś ma kolejnego ząbka, razem 12.
Ma już pięć ząbków na dole po lewej stronie, trzy na górze po lewej stronie, i po dwa z prawej strony.

Blanka ma wszystko przejedzone ...nie ma ochoty na nic ....najlepiej flipsy i napoj :dry:
a reszta a bo po co ...noi mleko z butli na rano-czasem i na noc,

ale musze sie pochwalic ze mala zjadla ostatnio kaszke manna na mleku z dodatkiem glukozy :tak:

a jak u was z jedzeniem jedza cos najchetniej czy nic??

Zauważ Buziaczku, że ostatnio pisałaś o wzmożonym apetycie;-):laugh2: Więc mam nadzieję, że to chwilowe.:tak: Bo i Grzesiek zaczął gardzić kaszką (a to jego kolacja i drugie śniadanie), obiadku też nie już tyle co kiedyś.:sorry2: Chętnie je przekąski -ostatnio polubił płatki do mleka -pszenne oblane miodem:tak: i danonki też w miare chęnie je.

Wiesz co nie widzę, żeby cos mu się działo. Wiem, że może najlepsze to nie jest, ale chyba niewiele gorsze od innych. Zresztą Maciek je, więc i Grześko też chce.
A, przypomniało mi się, że jak Maciek był pod opieką gastrologa (był przez jakis czas na diecie eliminacyjnej -zero glutenu ani białka mleka -a miał półtora roku), to ta lekarka, jak już powoli wprowadzałam mu nabiał, kazała mi jeden mały kubeczek dać mu na próbę (w dwóch ratach) i obserwować. Więc jeśli gastrolog tak mówiła, to myślę, że te danonki to całkowity syf nie jest. Zresztą mają opinię IMiD.:sorry2:
Ale się rozpisałam.:sorry2:

reklama
Do góry