reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Nasze maluszkowe rozterki

reklama
U nas nocki bez zmian dwie pobudki.
A w dzień jena drzemka ok12 i trwa ok2godz z tej jestem bardzo zadowolona bo moge w tym czasie cos zrobic.wypić spokojnie kawke i zajrzeć do was:-D

Grześ w dzień też śpi jeden raz -również koło 12, ale przeważnie koło 1,5 godz. W nocy śpi przyzwoicie -zasypia koło 20 i zwykle bez pobudek do 6-6.30. Jak dla mnie trochę za wcześnie, ale co zrobić. Maciek też tak wstaje.:sorry2:

Julek w większości jada to co ja.Przeważnie jeśli chodzi o obiady to gotuję tak żeby i on zjadł.
a tak to o 8 jak wstanie mała kaszka lub cycuś jeśli mi sie nie chce odrazu wstawać.
Po godzince wspolne sniadanko (kanapeczki,parówki,jajecznica,płatki na mleku,ser biały,lub kaszka na gesto)
Przed drzemką jest jogurt,danonek lub bakuś
Obiadek po obiedzie jakis owoc,ciasteczko
Ok 18 kanapeczka i 20 kasza manna.
Ach picie w miare potrzeb ale nie za duzo ma tych potrzeb.

U nas noc-super. Usypia ok20:30 i śpi do 6:00 -jestem zadowolona. W dzień zazwyczaj 2 drzemki ale nie zawsze(jak dzisiaj tylko jedna była) ale jeśli są to od 9:00do 11:00 i od 15:00:16:30 jakoś tak

U nas nie było najlepiej w tamtym tygodniu,Kacper budził się kilka razy w nocy i parę dni tak było i mu przeszło!

reklama
Do góry