reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Nasze maluszkowe rozterki

Buziaczku, u nas po wakacjach tez Victor byl rozstrojony, ale kilka dni powtarzajacego sie rytmu i wrocilo do normy.

Teraz od dluzszego czasu mamy kapiel i odkladanie do lozeczka o stalej porze. Budzi sie dopiero nad ranem, dostaje cyca i dalej spi do ok.8

reklama
Grześ też robi sobi sobie 2 drzemki jedna między 10-11 i śpi wtedy prawie dwie godziny a druga popołudniu-16-18.Chociaż nie zawsze tak jaest.A spać chodzi o 21.Tylko że z nocnym spaniem sa problemy...Może teraz sie nauczy u babci spać w łóżeczku...

A Moja Blania tak duzo zajada ze potrafi zrobic 3 kupki dziennie :szok::szok:
Rano o 6-8 -mleczko
przedpoludnie - kaszka
poludnie -obiad, i zupa
popoludnie - deser owocowy lub czasem parowka, kanapka lub inne jedzonko,
wieczor - kaszka , jajecznica, parowka
noc - do snu mleko chociarz troszke no chyba ze jje parowke to napoj dostaje ..

oczywiscie duzo duzo pije Blania w ciagu dnia :tak::tak:
dzis jadla pomidorowa z lanymi kluskami , deser czekoladowy, kaszke i mleko o 6 150ml :rofl2:

Moja Malutka niunia dzis zjadla sama kolacje :-)troszke widelcem swoim troszke raczkami :-p, a potem z miseczki prosto do buzi:szok: , a jak chcialam jej pomoc to plakala i mahala na mnie reka zosia samosia :baffled:

Noi nauczyla sie dzis rozrzucac kartofle po salonie z woreczka wyjmowala i hoop przez salon pod plazme , bo jej sie podobalo:sorry2::sorry2::-D

reklama
Do góry