reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Nasze maluszkowe rozterki

Grześ tez ma wyjete szczebelki-sam wchodzi ale ma prob;lem z wyjsciem:-DMówi da,daj,nie ma,ja,mama,ej:-D

My rowniez mamy lozeczko z wyjmowanymi szczebelkami, wyjelismy ostatnio zeby zobaczyc co maly zrobi:-)wrzucilismy jego ulubiona kaczuszke do srodka zeby go zmotywowac do wejscia i wszedl ale wyjsc to nie mogl, hihi:-Dza waski otwor hihi.

Odnosnie calowania, to moj juz dawno potrafi calowac lustro:-D, ale nie zdarzylo sie zeby kogos pocalowal.

Asiulinka, gratulujemy postepow Grzesia

reklama
A ja boję się jeszcze dawać to co my jemy,bo maz bardziej pikantnie woli.Jeśli cos jest łagodne to oczywiście dostaje.
Krowie mleko:confused:To chyba za wcześnie....
asiulinka do jajek Grzes tez się przekona:tak:Tak jak mój do jabłek:-)

Moja to nawet nie chce jak coś mocniej przyprawione bo chce wymiotować, je wszystko co wskazane!!!!!!!!!!! w jej wieku. Pozatym to niejadek jajecznica na parze była wczoraj pierwszy raz i nieprzypadła do gustu ale raz w tygodniu będzie jadła z pomidorem i szczypiorkiem.

A u nas zastój trwa dalej... A co do mleka krowiego to uważam że każda z nas wie najlepiej co dobre i tak jak kiedyś każda z nas zastanawiała się nad parówkami to teraz jest tak z mlekiem:tak:
Jak by mój mały chciał to też bym mu dawała.

reklama
dzieki Nusia wlasnie slyszalalm o tym sklepie bartek ale nie moge go znalzec a u mnie w miescie ni ma jest tylko CCC ale dziekuje mprzydadza sie twoje raday:-);-):tak: dobra lece spac

a zapomnialabym dodoac Julcia coraz czescie robi sama kroczki:-D

Do góry