reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Nasze maluszkowe rozterki

Grześ tez ma wyjete szczebelki-sam wchodzi ale ma prob;lem z wyjsciem:-DMówi da,daj,nie ma,ja,mama,ej:-D

My rowniez mamy lozeczko z wyjmowanymi szczebelkami, wyjelismy ostatnio zeby zobaczyc co maly zrobi:-)wrzucilismy jego ulubiona kaczuszke do srodka zeby go zmotywowac do wejscia i wszedl ale wyjsc to nie mogl, hihi:-Dza waski otwor hihi.

Odnosnie calowania, to moj juz dawno potrafi calowac lustro:-D, ale nie zdarzylo sie zeby kogos pocalowal.

Asiulinka, gratulujemy postepow Grzesia

reklama
A ja boję się jeszcze dawać to co my jemy,bo maz bardziej pikantnie woli.Jeśli cos jest łagodne to oczywiście dostaje.
Krowie mleko:confused:To chyba za wcześnie....
asiulinka do jajek Grzes tez się przekona:tak:Tak jak mój do jabłek:-)

Moja to nawet nie chce jak coś mocniej przyprawione bo chce wymiotować, je wszystko co wskazane!!!!!!!!!!! w jej wieku. Pozatym to niejadek jajecznica na parze była wczoraj pierwszy raz i nieprzypadła do gustu ale raz w tygodniu będzie jadła z pomidorem i szczypiorkiem.

A u nas zastój trwa dalej... A co do mleka krowiego to uważam że każda z nas wie najlepiej co dobre i tak jak kiedyś każda z nas zastanawiała się nad parówkami to teraz jest tak z mlekiem:tak:
Jak by mój mały chciał to też bym mu dawała.

reklama
dzieki Nusia wlasnie slyszalalm o tym sklepie bartek ale nie moge go znalzec a u mnie w miescie ni ma jest tylko CCC ale dziekuje mprzydadza sie twoje raday:-);-):tak: dobra lece spac

a zapomnialabym dodoac Julcia coraz czescie robi sama kroczki:-D

Do góry